Hjemmebagning er populært som aldrig før og surdejsbølgen ruller stadigvæk.
Nu får du muligheden for at starte med surdeje og lære at bage velsmagende brød med de gamle, økologiske nordiske kornarter og sorter.
På kurset lærer du at bage rugbrød med svedjerug, surdejshævede brød og boller med friskmalet fuldkornsmel.
Du bliver præsenteret for hvordan man kan anvende de sunde kornsorter i madlavningen og vi kommer ind på forskellige hævemetoder.
De to dage veksler mellem teori og praksis og kræver ingen forkundskaber, blot interesse for at lære om vigtigheden af et velsmagende og næringsrigt brød.
Du får smag for din sag og et brød, en dej og en surdej med hjem, samt opskrifter.
Kurset er en aktivitet i Samarbejde med Væksthus Spøttrup se evt.: Væksthusets Facebook
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du nye kurser direkte i din mail box: Nyhedsbrev | LOF Skive
Mulige kurser andre steder i LOF: bagomsmagen
Lørdag, den 13. januar 2024
Introduktion til bagning med surdej, hvordan bruger vi mel, surdej og bageferment.
Søndag, den 14. januar 2024
Bagning, Salater, mm. med vores korn. Brød og surdej med hjem.
Der medbringes:
Forklæde, et stort bagefad, 2 stk. 2 liters forme, 2 rene genbrugsglas med låg til surdej.
Bemærk: Betaling til mel, kerner og grøntsager - kr. 150,- som afregnes med underviser
Væksthuset Spøttrup, Søndermarken 1, 7860 Spøttrup ()