Vær aktiv sammen med LOF - hjemmefra

Vær aktiv sammen med LOF - hjemmefra

Det er vigtigt både for den fysiske og den mentale sundhed at gøre noget aktivt - også selvom det desværre må foregå hver for sig. I dette nyhedsbrev giver vi dig en gratis lydbog om mental sundhed. Den er skrevet af professor MSO i mental sundhedsfremme, Vibeke Koushede og indeholder 3 simple veje til at blive mere mentalt sund.

Du får også gratis træningsvideoer med LOFs' dygtige undervisere. Og så finder du en lækker opskrift, du kan lave til eller med familien.

Vi glæder os til at kunne åbne dørene til LOF når vi igen kan være sammen.

Venlig hilsen

Skoleleder LOF
Birgitha Kure Christensen


Instruktionsvideoer

Pilatestræning

Pilates er en nænsom måde at træne styrke og smidighed på. Vores dygtige undervisere viser dig, hvordan du får arbejdet hele kroppen igennem i et roligt tempo.

Find træningsvideoer til pitates her
Træning i det fri

Naturen giver masser af muligheder for træning.. En træningselastik er let at have med på gå-turen eller løbeturen. Få inspiration til, hvordan du bruger den her.

Find træningsvideoer her

Inspiration til dig

Den sunde (og lækre) müsli

Lav din egen lækre müsli med masser af sunde frø kerner, så er du klar til at servere en sund og nærende morgenmad. Opskriften kommer fra vores livsstilsforløb VANEBRYDERNE.

Find opskriften her

Gratis lydbog om mental sundhed

Pas på din mentale sundhed - særligt i denne tid. Selvom vi ikke kan mødes, er der meget, du kan gøre for din mentale sundhed. Hent en gratis lydbog fra ABC for mental sundhed her.

Hent lydbogen her


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til Skanderborg@lof.dk