Motion & Sundhed

Sorter efter

onsdag den 05.05.21

Tur under bøgene i Dyrehaven

  • Næsten fyldt
  • Skanderborg
  • Er startet - kl. 18:30 - 21:00 om onsdagen
Underviser 

Nu er bøgen sprunget ud og intet dufter mere af forår i Danmark. Vi skal en tur ud og nyde skoven, og høre om bøgen og dens historie, men også om de mangfoldige andre dyr og vækster der blander sig i skoven. Her er fugle, her er insekter og ma...

Se hold og info

Træn dig glad! 

Regelmæssig motion og fysisk aktivitet bidrager til øget velvære i både krop og sjæl. Og det behøver ikke at være en sur pligt at få rørt sig. Vi tilbyder hold, hvor det handler om at have det sjovt, mens vi får sved på panden. Og når du skruer op for din fysiske aktivet, så skruer du samtidig op for din livskvalitet.
Når du sætter kroppen på arbejde og er fysisk aktiv, så styrker du dine muskler, knogler og sener. Din krop bliver stærkere og du forebygger også livsstilssygdome som hjerte-karsygdomme og type-2 diabetes. 


Vi bliver glade af at røre os 

Når vi dyrker motion os, så beriger hjernen vores krop med gode hormoner som endorfiner, serotonin og dopamin. Det gør at vi føler større velvære og øget lykkefølelse. Ved at træne og holde vores krop i form, kan vi få mere energi ind i vores liv samtidig med at træning og motion virker afstressende. 

Giv din hjerne en tiltrængt pause

Når du dyrker motion og bevæger dig, så kan du slå hjernen fra for en stund og fokusere på din krop, musik, øvelser og bevægelser. Det er en oplagt mulighed for at glemme tøjvask, huskesedler og pligter. Giv dig selv et frirum på et af vores kurser inden for motion og sundhed.