LOF er foreløbig lukket ind til 3. januar

LOF er foreløbig lukket ind til 3. januar

Når aftenskolen åbner igen, skaber vi trygge rammer for alle.

Lige så snart, der gives grønt lys, er LOF klar til at genoptage vores hold, fællesskaber og folkeoplysende aktiviteter. Det er vigtigt for os, at alle trygt kan deltage uden risiko for deres sundhed. Derfor overholder vi de til enhver tid gældende retningslinjer.  

Forsamlingsforbud på 10 personer
Vi må fremover kun være 10 på vores hold plus underviseren. Vi arbejder derfor på at finde individuelle, kreative løsninger, så vi fortsat har et tilbud om undervisning til alle. Det lykkes dog kun, hvis deltagerne bakker op. Vi håber derfor, at du vil være forstående og fleksibel, hvis du bliver bedt om at møde på et andet tidspunkt, eller om at være en del af et delt hold, så du ikke møder helt de samme kursister, som du plejer. 
Vi må være 500 mennesker til større arrangementer, hvor alle deltagerne sidder med ansigterne i samme retning. Derudover sørger vi for, at der er 4 kvadratmeter per person. Ved stillesiddende undervisning sikrer vi, at der er 2 kvadratmeter per person.   

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober er der krav om, at alle skal bære mundbind, når de bevæger sig ind på offentlige institutioner. Det vil sige biblioteker, kulturhuse, skoler, spillesteder og lignende. Du skal altså have et mundbind på, hvis dit undervisningslokale for eksempel ligger på en folkeskole. Når du har sat dig på din plads, kan du tage mundbindet af. 

Fællesskab
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Udover de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført. Vi sørger for adgang til håndsprit, udluftning og rengøring. Vi beder også vores deltagere hjælpe til ved at huske at hoste i ærmet, medbringe håndsprit og holde afstand - også ved ind-og udgang, kaffeautomaten og køen til toilettet. 

Vi glæder os til at se dig i LOF