Kan du lide at rejse? - lær et ny sprog

Kan du lide at rejse? - lær et ny sprog

Hvis du kan lide at rejse, har du måske lyst til at lære at tale det sprog, de taler på dit yndlings rejsemål? - LOF Roskilde Greve kan desværre ikke tilbyde undervisning i kinesisk, hvis det er den kinesiske mur du holder mest af, men hvem ved om det vil ske?

LOF Roskilde Greve har følgende sproghold:

  • Italiensk for begynder
  • Italiensk III
  • Spansk for begyndere fortsætter
  • Konversations spansk
  • Fransk for begyndere
  • Fransk IV

Sorter efter

Hvis du kan lide at rejse har du måske lyst til at lære det sprog de taler på din ynglings destination - spansk tales i det meste af Sydamerika - LOF Roskilde Greve tilbyder begynderspansk i Roskilde. Efter 1. sæson med spansk for begyndere i Roskilde vil du kunne de mest almindelige spanske ord. Spansk for begynder i Roskilde kan gøre det mulig for dig at gøre dig forståelig, når du besøger Madrid, Barcelona eller måske et af de spændende lande i Sydamerika.

Hvis det ikke er begynderspansk i Roskilde, der har din interesser, så kunne du måske tænke dig at lære italiensk? - Italiensk for begynder i Roskilde vil kunne hjælpe dig til at gøre dig forståelig i Italien. Hvis du har lyst til at besøge Firenze, Det skæve Tårn i Pisa eller måske paven i Rom, så er begynderitaliensk i Roskilde måske noget for dig. Italiensk for begyndere hos LOF Roskilde Greve.

Hvis du synes fransk er et af verdens smukkeste sprog kunne du måske have lyst til at lære fransk - fransk for begyndere i Roskilde vil kunne være en start på dine franskkundskaber - begynderfransk i Roskilde vil hjælpe dig med at gøre dig forståelig på fransk - tænk at kunne bestille en menu på en restaurant på Champs d'Elysees på fransk...