Patchwork - lav spændende kunst

Patchwork - lav spændende kunst

Patchwork er en gammel teknik, hvor man syr stofrester og slidt beklædning sammen til større stykker, f.eks. tæpper og duge. Stoflapperne klippes typisk i forskellige geometriske former som kvadrater, romber, trekanter og sekskanter, inden de sys sammen i dekorative mønstre. Som regel afsluttes et patchworktæppe med at man quilter det.

Der findes mange forskellige typer af patchwork, men en af de mest karakteristiske typer er den, man ser hos Amishfolket i USA. Historisk har man primært anvendt gamle stofrester, men patchwork er i dag blevet en kunstart, hvor man syr af nye stoffer.

LOF Roskilde Greve har en rigtigt Patchwork kunstner til at undervise. Tove Nielsen som underviser i Patchwork har både kælder og stue fyldt med Patchwork kunst - se de flotte billeder af hendes kunst på vores forskellige hold - blev du  inspireret?

Sorter efter

lørdag den 28.09.19

Patchwork Kunstens Hus

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • lørdag den 28.09.19 kl. 10:00 - 14:35

Patchwork er en meget gammel tradition, som har fået nye dimensioner. Der er udviklet nye sy- og skæreteknikker, som gør det muligt at arbejde hurtigere og mere præcist. Vi syr både i hånden og på maskine. Vi vil i fællesskab lave en plan efter de...

Se hold og info