Yoga for dig og dit barn

Yoga for dig og dit barn

Børne– og familieyoga hjælper dig og dit barn med at finde ro, mærke og lytte til jer selv. Det regulerer og beroliger følelseslivet hos børn som hos voksne -I bliver mere harmoniske og glade. 

Kunne du og dit barn tænke jer at finde mere ro?

Prøv vores Børne - og familieyoga om søndagen på Trekronerskole i Roskilde. 

Sorter efter

søndag den 23.09.18

Børneyoga (5-7 år) i følge med voksne LIGE UGER

  • Venteliste
  • Roskilde
  • Er startet - kl. 12:45 - 13:45 om søndagen

Yoga for børn fra 4-7 år, sammen med en voksen. Familieyoga er en skøn måde at bevæge sig sammen på. Vi skal udforske yogaens univers og bruge vores kroppe både udvendigt og indvendigt. Vi skal være modige som løver og strække os som hunde og kat...

Se hold og info

Børneyoga i Roskilde hjælper dig og dit barn med at finde ro, mærke og lytte til jer selv. Det regulerer og beroliger følelseslivet hos børn som hos voksne - I bliver mere harmoniske og glade ved at deltage i børneyoga i Roskilde.

Familieyoga i Roskilde er en skøn måde at bevæge sig sammen på. Vi leger med yogaøvelserne og fortæller historier med hele kroppen.

Vi bevæger hele kroppen i yoga for børn og voksne i Roskilde og inddrager redskaber, der stimulerer sanserne og styrker motorikken. Vi sår også de første frø til at dit barn lærer selv at finde sin indre ro. 

I børneyoga i Roskilde indgår elementer af musik, rytmik og kreativ læring og der er plads til alle uanset forudsætninger.

Yoga for børn i Roskilde tager udgangspunkt i den klassiske yoga og leger med dem alt efter alder.

Børneyoga i Roskilde er en god tid for børnene. Børneyoga i Roskilde er sjove fysiske øvelser og en opdagelsesrejse indad i sig selv.