Design og syning af tøj

Syning og design er syning, som individuelt tilpasses det niveau, du befinder dig på. Du kan sy til dig selv, til dine børn eller børnebørn eller til andre, hvis du har lyst til det. Du får mulighed for at lave mønstre, tilpasse eksisterende eller blot bruge færdige mønstre.

Syning øvede er et fortsætterkursus, hvor du kan lære at sy tøj til dig selv til både hverdag og fest, samt til dine børn eller børnebørn. Har du syet i længere tid, er du måske mere interesseret i at lære om indlægningsmaterialer eller presse- og syteknik, som hører til skræddersyning.

 

 

Sorter efter

mandag den 16.09.19

Syning øvede

  • Venteliste
  • Roskilde
  • Er startet - kl. 09:30 - 12:15 om mandagen

Syning øvede er et fortsætterkursus, hvor du kan lære at sy tøj til dig selv til både til hverdag eller fest, og til dine børn eller børnebørn. Har du syet i længere tid, er du måske mere interesseret i at lære om indlægningsmaterialer eller pres...

Se hold og info

onsdag den 18.09.19

Syning og design - LIGE UGER

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • Er startet - kl. 19:00 - 21:45 om onsdagen

  Har du ikke syet før?  -  Du er meget velkommen... Individuel syning tilpasset det niveau du befinder dig på. Du kan sy til dig selv, til dine børn eller børnebørn eller til andre, hvis du har lyst til det. Du får mulighed for at lave mønstre,...

Se hold og info

Individuel syning i Roskilde er tilpasset det niveau du befinder dig på. på Syning og design i Roskilde kan du sy til dig selv, til dine børn eller børnebørn eller til andre, hvis du har lyst til det.

Med et kursus i syning i Roskilde får mulighed for at lave mønstre, tilpasse eksisterende eller blot bruge færdige mønstre. På sykurset i Roskilde lader vi os inspirere af moden aktuelt og dykker ned i detaljer, som gør tøjet aktuelt, smart og spændende. Syning i Roskilde forgår i Kunstens Hus i Roskilde, og der arbejdes med forskellige materialer og sammensætning af disse.

De dygtige undervisere på Syning og Design, samt Syning øvede vejleder vedrørende indlægsmaterialer, materialernes egnethed til det valgte design og symetoder som indgår i undervisningen.

Underviserne på sykursus i Roskilde vil fortælle om gode indkøbssteder og det er  vigtigt for dem, at du går hjem med tøj, som er professionelt syet og tilpasset. 

På sykurset i Roskilde skal du medbringe alm. sygrej, dvs. knappenåle, synåle til symaskine, målebånd, tråd m.m. samt materialer til at sy af. I Kunstens Hus på Kildegården i Roskilde, hvor undervisningen foregår, forefindes symaskiner, mønsterblade og mønsterpapir.