Yoga for dig og dit barn

Yoga for dig og dit barn

Opstarts dato er den 26. jan 2020, Velkommen på holdet

Børne– og familieyoga hjælper dig og dit barn med at finde ro, mærke og lytte til jer selv. Det regulerer og beroliger følelseslivet hos børn som hos voksne -I bliver mere harmoniske og glade. 

Kunne du og dit barn tænke jer at finde mere ro?

Prøv vores Børne - og familieyoga om søndagen på Trekronerskole i Roskilde. 

Første undervisnings dag er gratis, så hvis du ønsker en prøvetime først møder du op på den første mødedato, herefter kan du tilmelde dig holdet på vores hjemmeside eller til læren.

Sorter efter

søndag den 12.01.20

Børneyoga/leg 4-6 år i følge med voksne LIGE UGER, kl.10-11 På Trekroner Skole

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • Er startet - kl. 10:00 - 10:55 om søndagen
Børneyoga lærer 

Børneyoga/leg  fra 4-6 år, sammen med en voksen. Familieyoga og leg er en skøn måde at bevæge sig sammen på. Vi skal udforske yogaens univers og bruge vores kroppe både udvendigt og indvendigt. Vi skal være modige som løver og strække os som hund...

Se hold og info

Børneyoga 6 - 10 årig i følge med voksne LIGE UGER

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • Er startet - kl. 11:00 - 11:55 om søndagen
Børneyoga lærer 

Yoga for børn fra 6-10 år, sammen med en voksen. Familieyoga er en skøn måde at bevæge sig sammen på. Vi skal udforske yogaens univers og bruge vores kroppe både udvendigt og indvendigt. Vi skal være modige som løver og strække os som hunde og ka...

Se hold og info

Børneyoga i Roskilde hjælper dig og dit barn med at finde ro, mærke og lytte til jer selv. Det regulerer og beroliger følelseslivet hos børn som hos voksne - I bliver mere harmoniske og glade ved at deltage i børneyoga i Roskilde.

Familieyoga i Roskilde er en skøn måde at bevæge sig sammen på. Vi leger med yogaøvelserne og fortæller historier med hele kroppen.

Vi bevæger hele kroppen i yoga for børn og voksne i Roskilde og inddrager redskaber, der stimulerer sanserne og styrker motorikken. Vi sår også de første frø til at dit barn lærer selv at finde sin indre ro. 

I børneyoga i Roskilde indgår elementer af musik, rytmik og kreativ læring og der er plads til alle uanset forudsætninger.

Yoga for børn i Roskilde tager udgangspunkt i den klassiske yoga og leger med dem alt efter alder.

Børneyoga i Roskilde er en god tid for børnene. Børneyoga i Roskilde er sjove fysiske øvelser og en opdagelsesrejse indad i sig selv.