Fotograf og håndarbejdsdesigner
  • Hanne Levy Jellesen
    Fotograf og håndarbejdsdesigner
    Jeg sigter efter, at det skal være lærerigt, øjenåbnende og sjovt at gå på mine hold. Jeg underviser i mindful fotografering og orkis. Du får helt nye vinkler på at bruge kamera/håndarbejde og får samtidig større nærvær og ro. Jeg har en voksenpædagogisk uddannelse, er stresscoach, systemisk/narrativ konsulent, økonom, tidligere freelance håndarbejdsdesigner på Hendes Verden, og så er jeg prisbelønnet fotograf. Du er velkommen til at læse mere på  www.hallerogjellesen.dk http://www.hallerogjellesen.dk

Mindful Fotografering Aktivhuset Olsbækken, Greve Strand den 7. og 8. marts 2020. Tilmeldings frist 5. marts

Mindful Fotografering

Mindful Fotografering - et kursus i glæde og nærvær.

Mange oplever, at de får mere og mere travlt og har svært ved at finde ro og glæde i hverdagen.

Med vores koncept kan du give dig selv glæde, pause og fokus - når som helst og hvor som helst.

Vi har videreudviklet en internationalt anerkendt metode, der kobler fokuseringen fra foto med mindfulness. Vi kalder metoden Mindful Fotografering. Den giver på en enkel måde fokus og mulighed for et forfriskende pusterum i en travl hverdag. 

Helt konkret foregår det ved, at man fotograferer med særlige temaer. Når man eksempelvis går ud og kikker efter en ganske bestemt farve, bliver man meget hurtigt nærværende i nuet.

Mange oplever metoden som nemmere, hurtigere og sjovere end traditionel mindfulness. En af fordelene  er, at man kan bruge telefonen, som alligevel ofte er ved hånden.

I Mindful Fotografering bruger man sanserne i stedet for tankerne. Metoden skaber nærvær og ro – præcis som traditionelle mindfulness øvelser. Mindful Fotografering er ikke teknisk, da man sagtens kan anvende kameraet i mobiltelefonen

At fotografere med sanserne er stressforebyggende, da man hurtigt og nemt får fokus på at ’være i nuet’. Metoden er internationalt anerkendt og dokumenteret i en række videnskabelige undersøgelser.

Mindful Fotografering er nem at tage i brug og anvende i det daglige – helt uden forudsætninger – modsat traditionelle mindfulness øvelser, som kræver en vis erfaring, før man mærker en effekt.

Alle kan få glæde af teknikkerne – både individuelt og i teamsammenhæng. I teambuilding er det vores erfaring, at Mindful Fotografering skaber fællesskab på tværs af fagligheder og funktioner og hurtigt kan blive en del af hverdagen. Fællesskabet om fototemaerne kan endvidere fortsætte efter endt kursus.

Vi udbyder p.t. Mindful Fotografering som 6 timers oplæg inkl. øvelser, af 2 - dages varighed.

www.hallerogjellesen.dk 

Med venlig hilsen

Skoleleder Bente Mathiassen

LOF Roskilde -Greve

Praktisk info

Vi starter kl. 10:00 til 16:00 Husk en madpakke til frokost og lidt at drikke. Der er ikke mulighed for at købe noget i Aktivhuset Olsbækken I Olsbækken har vi mulighed for at finde mange emner man kan fotograferer. Husk Fotografiapparat, eller din mobil med kamera.
Nummer
401502 - Mindful Fotografering Aktivhuset Olsbækken, Greve Strand den 7. og 8. marts 2020. Tilmeldings frist 5. marts
Første mødegang
lørdag den 07.03.20 kl. 10:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve (Olsbækken aktivhuset)

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 550,00
lørdag den 07.03.20

Kl. 10:00 - 16:00

Med Hanne Levy Jellesen

Olsbæk Strandvej 43, 2670 (Olsbækken aktivhuset)

Se på kort

søndag den 08.03.20

Kl. 10:00 - 16:00

Med Hanne Levy Jellesen

Olsbæk Strandvej 43, 2670 (Olsbækken aktivhuset)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom