Rundvisninger i Kastrup Lufthavn, 5. april. kl. 12:30, Er flyttet til 2. maj eller 17. maj. Kontakt os, hvis du vil deltage der.

Rundvisninger i Kastrup Lufthavn, 5. april. kl. 12:30

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guidet rundvisning arrangereret for LOF af Københavns Lufthavne A/S

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen vil der blive fortalt om lufthavnen og dens historie. Undervejs besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Mødested: Terminal 2´s vestligste ende. Den gamle udenrigsterminal, i den ende der vender længst væk fra Terminal 3
Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 15 år.
Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for gennemførsel af besøget.

Tilmeldingsfrist 22/3-2020

OBS: Ved tilmelding af flere personer, der er sammen på samme tid, skal der opgives navn, adresse, fuldt CPR.NR., telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, efter tilmeldingsfristens udløb.

Transport og parkeing i Lufthavnen:
Der er mulighed for at tage Metro, bus eller tog til lufthavnen. Hvis man kommer i bil kan man holde i lufthavnens p-anlæg. Bookning via dette link. https://info.parkering.cph.dk/

Sikkerhedsbestemmelser.
Vi skal gøre opmærksom på, at besøget i Københavns Lufthavne A/S er på eget ansvar og at lufthavnens sikkerhedsbestemmelser også er gældende for besøgende på lufthavnen, hvilket bl.a. betyder at det ikke er tilladt at medbringe, våben, knive af en hver art samt skarpe eller spidse genstande, eksplosiver, fyrværkeri eller andre effekter der kan formodes at kunne anvendes til en ulovlig handling mod den civile luftfart, herunder også legetøjsvåben. Ligeledes må der ikke medbringes genstande der ikke er nødvendigt for besøget. Medbragte effekter der er ulovlige ifølge dansk våbenlov, vil medføre anmeldelse til Politiet og bortvisning. Besøget på lufthavnens afspærrede område forgår under ledsagelse af guiden – derfor skal denne altid følges og alle guidens henvisninger og påbud efterkommes. Rygning er ikke tilladt under turen.

Ordensbestemmelser.
Lufthavnens ordensbestemmelser er også gældende for besøgende på lufthavnen område herunder skal jeg fremhæve at foto og filmoptagelser kun er tilladt til privat brug og at der ikke må optages/filmes i eller mod vores sikkerhedspersonale, sikkerhedskontrol, Politiets eller Skats medarbejder eller i hangaren. Alle henvendelser og påbud fra myndighederne i lufthavnen, herunder guiden, skal efterkommes.
Hvis trafikale eller andre forhold gør det nødvendigt, vil besøget uden varsel kunne afbrydes af Københavns Lufthavne A/S.
Ligeledes kan Københavns Lufthavne A/S stoppe besøget, hvis de generelle bestemmelser eller påbud ikke overholdes.Med venlig hilsen

Skoleleder Bente Mathiassen

Kildegården 5b. 3.sal

4000 Roskilde

Praktisk info

Mødested: Terminal 3 på balkonen ved bronzedamerne Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 15 år. Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for gennemførsel af besøget.
Nummer
401501 - Rundvisninger i Kastrup Lufthavn, 5. april. kl. 12:30, Er flyttet til 2. maj eller 17. maj. Kontakt os, hvis du vil deltage der.
Første mødegang
søndag den 05.04.20 kl. 12:30 - 15:00
Undervisere
Adresse

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup (Kastrup Lufthavn)

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 200,00
søndag den 05.04.20

Kl. 12:30 - 15:00

Med Lokal Guide

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 (Kastrup Lufthavn)

Se på kort

lørdag den 02.05.20

Kl. 09:30 - 12:00

Med Lokal Guide

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 (Kastrup Lufthavn)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom