Foredrag

Foredrag

LOF Roskilde Greve inviterer løbende spændende foredragsholdere til Roskilde og Greve. Omdrejningspunktet for vore foredrag er livsstil og samfundsmæssige forhold - interessant for dig?

Aktuelt har vi følgende foredrag:

  • 15. november 2018 - Arv på den gode måde - Forfatter og kunster Poul Erik Bermann hvordan vi som personer ved dialog og testamente har mulighed for at sikre at arven efter os ikke splitter vores familie

  • 19 november 2018 - Bent Isager-Nielsen byder i dette foredrag indenfor i forbrydelsens verden og giver publikum et indblik i det ofte kolossale og minutiøse arbejde, en efterforskning består af. Med udgangspunkt i sine to bøger fortæller han om sin karriere og giver eksempler på virkelige mordgåder og deres opklaring.
  • 21. marts 2019, Foredrag på Kara (ARGO)

Se mere om vores foredrag...

Sorter efter

torsdag den 21.03.19

ARGO - Kraftvarmeværk

  • Ledige pladser
  • Roskilde
  • torsdag den 21.03.19 kl. 16:30 - 18:00

Guidet rundtur på KARA d. 21 marrts 2019 KARA / ARGO er et affaldsselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni kommuner på Sjælland. Selskabets primære opgave er at behandle affald fra borgere og virksomheder. Kom med ind og o...

Se hold og info

LOF Roskilde Greve holder foredrag i Roskilde om arv. Foredraget i Roskilde foregår 15. november 2018. Foredraget hedder: Arv på den gode måde.

LOF Roskilde Greve arrangerer foredrag i Roskilde om arv, som vi alle bliver berørt af. Foredraget i Roskilde foregår 15. november 2018 Kl. 19:00 – 21:00. Foredraget i Roskilde ”Arv på den gode måde” handler om, at vi alle kan/skal gøre en forskel, så vi kan forlade denne jord, uden at pårørende bliver splittet.

 

Foredraget i Roskilde holdes af forfatter Poul Erik Bermann, der sidste år skrev bogen ”Til døden OS skiller”   På Biblioteket i Roskilde kan du/I høre om gode råd – så arven kan deles uden konflikt.