Yoga for dig og din baby - yoga efter fødslen

Yoga for dig og din baby - yoga efter fødslen

LOF Roskilde Greve tilbyder yoga for mor og baby i Greve - dette yogahold er til dig som gerne vil komme i form efter fødslen.

Holdet er tilrettelagt efter en klippekortordning - forstået på den måde, at holdet strækker sig over 8 gange i efteråret og 8 gange i foråret, og du kan så købe et klippekort til efterår eller forår og med det deltage i alt 6 gange.

Vi tænker, at du som mor med en lille baby jo kan blive forhindret i at deltage, så  derfor tilbyder vi dig og din baby fleksibilitet i jeres yogapraksis.

Yoga efter fødslen arbejder med øvelser, hvor baby er med og fokuserer på genoptræning af bækkenbund, mave og lænd samt på afspænding af ømme skuldre og nakke.

 

Sorter efter

Yoga for mor og baby i Greve er et tilbud til dig som ønsker at komme i form igen efter din fødsel. Efterfødselsyoga i Greve har fokus på de områder af kroppen, der har været hårdest belastet under graviditeten, under fødslen samt efter fødslen - det drejer sig specifikt om genoptræning af bækkenbunden, maven, lænden samt afspænding af nakken og skuldre.

Din baby er selvfølgelig velkommen til yoga for mor og baby i Greve – Yoga efter fødslen arbejder med øvelser hvor baby er med og fokuserer på genoptræning af bækkenbund, mave og lænd samt på afspænding af ømme skuldre og nakke.

Yoga for mor og baby i Greve øger din smidighed, styrke og ro, således at sindet og kroppen forenes. Alt gøres i et roligt tempo med respekt for kroppen og din baby.

Vores dygtige underviser lægger vægt på, at I kan få en dejlig yogastund sammen, samt at I får de rette redskaber med hjem fra efterfødselstræningen i Greve -  så kan I træne videre derhjemme.