Yoga styrker dig mentalt og fysisk

Yoga styrker dig mentalt og fysisk

Her kan du læse om gode grunde til at gå til yoga. LOF har flere yogahold i Jyllinge og Roskilde.

1. september 2018

Yoga er blevet praktiseret i Indien i tusindvis af år. Du har måske fået det indtryk gennem billeder, at yoga kun handler om smidighed, hvor man ender med at kunne strække leddene på de mest utrolige måder, men der er mange flere fordele ved yoga og da der findes mange forskellige variationer af yoga, er det nemt at tilpasse øvelserne til dine behov.

Her er nogle gode grunde til. at du skal gå til yoga.

 

1. Det er super styrketræning

Det er fantastisk styrketræning, som giver dig sved på panden og du kan tilpasse tempo og øvelser, så de passer til din komfortzone. Der er mange forskellige serier du kan gennemføre og kombinere på uendelig mange måder. Det kan gøres på forskellige tider af døgnet og kræver ikke andet end et gulv og noget plads.

2. Du lærer din krop bedre at kende

Du lærer din krop bedre at kende og du kan hurtigt fornemme, om yoga er med til at udvikle den i forhold til blot nogle få dage tidligere, når du udfører øvelserne tit. Du bliver også opmærksom på dine svagheder og dermed hvad du skal arbejde mere med fremadrettet.

 

3. Forbedrede åndedrætsteknikker

Åndedrætsteknikker hører med til yoga, hvor du skal kontrollere dit åndedræt. Det kan hjælpe dig til at håndtere stress og du bliver mere fokuseret i dagligdagen. Prøv det i nogle få uger og du vil mærke en forskel.

 

4. Få en bedre søvn.

 

Nogle øvelser skal gennemføres før sengetid og er med til at give dig en bedre søvn. Så hvis du gerne vil forbedre din søvn, kan det være en fordel at lære nogle yoga-teknikker, du kan udføre hjemme lige før sengetid.

 

6. Det kan styrke dig mentalt og fysisk sundhed

Yoga forbedrer både din fysiske og mentale sundhed. Ved at gennemføre bevægelserne styrker du dine led og dine muskler. Ved at udføre åndedrætsøvelserne modvirker du stress og bliver mentalt sundere.

 

Kontakt LOF Roskilde Greve for info om Yoga

 

 

Er yoga noget for dig?

  • 3. september 2018 - I denne artikel, vil vi give dig nogle råd i forhold til yoga, som kan spare dig tid og penge.

FysioPiltaes styrker din muskulatur

  • 10. september 2018 - FysioPilates træning hos LOF Roskilde Greve er træning med et individuelt fokus på den enkelte - træningen forgår på små hold.