Er yoga noget for dig?

Er yoga noget for dig?

I denne artikel, vil vi give dig nogle råd i forhold til yoga, som kan spare dig tid og penge.

3. september 2018

 

De fleste aftenskoler tilbyder i et vist omfang yoga. Dette gælder både FOF, AOF, DOF, LOF og andre aftenskoler. Men hvordan kan du vide, hvor du skal tilmelde sig for at finde det yogahold, der lige passer til dig?

Der er ikke noget entydigt svar. Det kan være underviseren, der kan være afgørende for, om det bliver en god eller en dårlig oplevelse. Hele 78% af aftenskoledeltagerne synes, at aftenskolerne underviser på et hojt fagligt niveau. Med så høj en tilfredshed på det faglige niveau, er chancen for at blive skuffet minimeret betydeligt.

Men den høje faglighed er ikke nok. Det kræver ligeledes en god pædagogisk sans og en evne til at skabe en god gruppedynamik.

Yogainstruktørerne på aftenskolerne har ofte flere års erfaring med i bagagen gennem deres uddannelse og via andre yogahold. Ofte har de både undervist voksne og børn, hvilket kan være en fordel for forældre, der gerne vil træne sammen med deres børn, eller sende deres børn afsted til træningen og måske bare kigge på.

Men vi kan alle gøre noget for at yoga bliver en success, derfor har vi sammenfattet følgende kriterier, som kan hjælpe dig på vej:


  • Det tager en del tid før du for alvor kan mærke yogaens positive effekter på kroppen og psyken. Derfor anbefaler vi, at du går til det nogle uger og ikke forventer noget stort efter 1 eller 2 gange. Så vær tålmodig.

  • Selvom yoga på aftenskoler i forvejen er meget billigt er der noget, du kan undgå for at bruge penge på noget, som alligevel ikke er noget for dig. Spørg om du ikke må komme med som gæst til en yoga-time. Så får du et hurtigt og et autentisk indtryk af, om yoga er noget for dig.


Kontakt LOF Roskilde Greve for mere info om yogahold

Gode grunde til at dyrke yoga

  • 1. september 2018 - Her kan du læse om gode grunde til at gå til yoga. LOF har flere yogahold i Jyllinge og Roskilde.

FysioPiltaes styrker din muskulatur

  • 10. september 2018 - FysioPilates træning hos LOF Roskilde Greve er træning med et individuelt fokus på den enkelte - træningen forgår på små hold.