Ib Michaels 50 års jubilæum som forfatter, foredrag på Roskilde Katedralskole

Kom og oplev et unikt forfatterskab og magisk litterært univers

Oplev Ib Michael på Roskilde Katedralskole - til markeringen af hans 50 års forfatterjubilæum. Han er opvokset i Roskilde, har gået på Roskilde Katedralskole, har skrevet om sin opvækst og ungdom i Roskilde. Nu vender Ib Michael tilbage til Roskilde og Katedralskolen i anledningen af hans 50-års forfatterjubilæum og året for hans 75 års fødselsdag, som han har fejret under Coronaen.

Selv om der er stor forskel på Lise Nørgaard og Ib Michaels litterære universer, så er Ib Michael også en af de berømte 'bysbørn' som har sat Roskilde på Verdenskortet - og som er en af Danmarks helt store kulturperler i samtiden.

Kom med til foredrag og få en oplevelse i Ib Michaels magiske univers - fra både hans litterære verden og fra hans mange rejser, hvor han især har rejst i Sydamerika og sejlet med Troels Kløvedal på skibet Nordkaperen.

Ib Michael er en af de forfattere, som nærmest ikke behøver nærmere introduktion. Med sit omfattende, alsidige og anmelderroste forfatterskab tilhører han absolut en af Danmarks litterære søjler. Siden han i 1970 debuterede med ”En hidtil uset drøm om skibe”, har han udgivet et utal af romaner, noveller, digte, børnebøger, rejsebøger og en dagbog med inspiration fra sin barndom og mange rejser. Ib Michael har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab – heriblandt Årstidens Bog i 2004, Bog & idé-prisen i 1995 og det Danske Akademis Store Pris i 1994.

Udover at være en anerkendt forfatter er Ib Michael også en populær foredragsholder. Hans foredrag tager udgangspunkt i de samme oplevelser, som også danner grundlag for hans omfattende forfatterskab. Med sproget i sin hule hånd tager Ib Michael deltagerne med på en rejse, som ligeså vel kan foregå i barndomsbyen Roskilde som på kysterne langs Stillehavet. Ligesom i litteraturen bruger Ib Michael sin realistiske fortællerstil til at inspirere og flytte deltagernes forestillingsevne og opmærksomhed. Et foredrag med Ib Michael bliver således ikke bare en rejse ud i verden, men også en rejse hvor den gode historie kommer til sin ret.
...

Vi overholder selvfølgelig alle restriktioner og anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne i forgold til COV19. Vi henstiller dog til, at du har din egen håndsprit med og følger myndighedernes anbefalinger for undgå Coronasmitte. Her kan du se, hvordan vi håndterer Cororona i LOF Roskilde-Greve.
...Om Ib MIchaels bog 'Vaniliepigen' skrev Poul Borum fra Ekstra Bladet 'Aldrig har Roskilde været så eksotisk. Bare det er en bedrift.'
Nummer
1007 - Ib Michaels 50 års jubilæum som forfatter, foredrag på Roskilde Katedralskole
Første mødegang
onsdag den 23.09.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Roskilde Katedralskole , Holbækvej 59, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
onsdag den 23.09.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Ib Michael

Holbækvej 59, 4000 (Salen)

Se på kort