Madlavning

Madlavning

Sorter efter

mandag den 22.10.18

Madlavning for mænd i Hvide Sande

  • Venteliste
  • Hvide Sande
  • mandag den 22.10.18 kl. 18:00 - 20:45

Kom og lav dejlig mad med alt godt fra havet. Der kræves ingen forudsætninger ud over lysten til at lave mad og lysten til at høre en god historie undervejs.   

Se hold og info

torsdag den 25.10.18

Mad med fisk

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 25.10.18 kl. 18:00 - 20:45

Har du lyst til at spise mere fisk og derved få de livsvigtige omega 3 og 6 fedtsyrer så kom og bliv inspireret på dette kursus.  Her er masser af inspiration til både  fisk og tilbehør.  

Se hold og info

torsdag den 01.11.18

Madlavning for mænd i ølstrup

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 01.11.18 kl. 18:00 - 20:45

God mad tillavet i en uhøjtidelig atmosfære med plads til latter og en god snak. Lyder det som noget for dig så kan du tilmelde dig her.   Vi arbejder med gode råvarer  og madplanen snakker vi om fra gang til gang. Materialeudgifter må påregnes.

Se hold og info

Bagekursus

  • Næsten fyldt
  • Ringkøbing
  • torsdag den 01.11.18 kl. 18:00 - 20:45

Vi bager velsmagende brød og kager, og du lærer, hvordan du hurtigt laver friskbagt brød til dine gæster. Vi snakker om mel og hævetyper og meget mere.

Se hold og info

lørdag den 03.11.18

Bagekursus - hele dagen

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • lørdag den 03.11.18 kl. 09:00 - 15:45

Grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper og hævemetoder. Og vi bager selvfølgelig masser af velsmagende brød.  

Se hold og info

onsdag den 07.11.18

Mad med melorme

  • Ledige pladser
  • Tarm
  • onsdag den 07.11.18 kl. 18:00 - 20:45

Kom  og  bliv  klog på  det  nyeste  indenfor madlavning.  Vi laver almindelig mad, som vi garnerer med  frysetørrede melorme  tilberedt på forskellig vis.  På dette kursus vil menuen være en  cremet suppe som pyntes med creme fraiche og crispe sa...

Se hold og info

torsdag den 08.11.18

Mad med melorme

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 08.11.18 kl. 18:00 - 20:45

Kom  og  bliv  klog på  det  nyeste  indenfor madlavning.  Vi laver almindelig mad, som vi garnerer med  frysetørrede melorme  tilberedt på forskellig vis.  På dette kursus vil menuen være en  cremet suppe som pyntes med creme fraiche og crispe sa...

Se hold og info

torsdag den 29.11.18

Julebolsjer

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 29.11.18 kl. 18:00 - 20:45

Kom og lær at lave julebolsjer i sjove farver, former og smag. Holdet er for alle og man må gerne tage børn eller børnebørn med. Børn under 15 år er gratis i følge med en voksen. Af hensyn til indkøb af materialer, skal kontoret dog vide, hvor man...

Se hold og info

Julekonfekt

  • Venteliste
  • Ringkøbing
  • torsdag den 29.11.18 kl. 18:00 - 20:45

Vi laver dejlig julekonfekt  med marcipan, nougat, nødder, chokolade mv. Vi lærer, hvordan man arbejder   med chokoladen, så den ikke får et gråt skær men bliver fin og blank.  Og vi tænker både tradition og fornyelse. Der må påregnes materialeudg...

Se hold og info

torsdag den 06.12.18

Julekonfekt

  • Venteliste
  • Ringkøbing
  • torsdag den 06.12.18 kl. 18:00 - 20:45

Vi laver dejlig julekonfekt  med marcipan, nougat, nødder, chokolade mv. Vi lærer, hvordan man arbejder   med chokoladen, så den ikke får et gråt skær men bliver fin og blank.  Og vi tænker både tradition og fornyelse. Der må påregnes materialeudg...

Se hold og info

onsdag den 23.01.19

Mad med melorme

  • Ledige pladser
  • Tarm
  • onsdag den 23.01.19 kl. 18:00 - 00:00

Kom  og  bliv  klog på  det  nyeste  indenfor madlavning.  Vi laver almindelig mad, som vi garnerer med  frysetørrede melorme  tilberedt på forskellig vis.  På dette kursus vil menuen være en  cremet suppe som pyntes med creme fraiche og crispe sa...

Se hold og info

torsdag den 24.01.19

Mad med melorme

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 24.01.19 kl. 18:00 - 00:00

Kom  og  bliv  klog på  det  nyeste  indenfor madlavning.  Vi laver almindelig mad, som vi garnerer med  frysetørrede melorme  tilberedt på forskellig vis.  På dette kursus vil menuen være en  cremet suppe som pyntes med creme fraiche og crispe sa...

Se hold og info

tirsdag den 14.05.19

Bålmad til sommeraftner

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • tirsdag den 14.05.19 kl. 17:00 - 19:45

Nyd de lune sommeraftener med madlavning over bål. På dette kursus lærer du om det rigtige bål og det rigtige kogegrej til forskellige typer af bålmad.  Skal det være et glødebål eller skal ilden buldre lystigt?  Skal du bruge bøgetræ eller grantr...

Se hold og info