Folketinget

Omvisning og spisning i Snapstinget

Hvordan kan en bygning på en og samme tid være folkelig, samle et rigsfællesskab og understøtte demokratiske værdier som frisind og ytringsfrihed?

Vi mødes kl. 17,15  ved indgangen til Folketingsbygningen. Vi skal så igennem indtjekning (se mere nedenfor). Vi går herefter sammen i guppe til Snapstinget. Her er der bestilt mad til 17.45., som vi indtager inden omvisning.

Efter spisning (kl. 19) vil vores lokales folketingspolitiker for Venstre, Louise Schack Elholm møde os og tage os med rundt på omvisning. 

Du kommer til at høre om, hvordan Christiansborg fungerer som centrum for folkestyret og lovgivningen i Danmark, samtidig med at du får et unikt indblik i stedets spændende historie. Du ser bl.a. Vandrehallen, grundlovene og Folketingssalen.

Omvisningerne varierer, alt efter hvad der sker i huset den pågældende dag. Hvis der er møde i Folketinget, får du på omvisningen ikke mulighed for at komme ind i Folketingssalen. Her kan omvisningen i stedet kombineres med et besøg på tilhørerpladserne.

Omvisningen varer 60 minutter. Der er trapper og niveauforskelle undervejs, så kontakt  os, hvis du er gangbesværet/bruger kørestol, så vi kan tage højde for det under omvisningen.

Bemærk, at omvisningen er mindre velegnet til børn under 12 år.

SIKKERHEDSTJEK

Alle besøgende skal igennem et sikkerhedstjek, som tager ganske få minutter og minder om sikkerhedstjekket i en lufthavn. Tasker, overtøj, smykker og indhold fra lommer skal i en bakke, der scannes, og du skal også selv gå igennem en scanner. 

PARKERING

Christiansborg råder ikke over parkeringspladser til besøgende, og der er kun meget få parkeringspladser i nærheden. Du anbefales derfor at undersøge parkeringsmulighederne på VisitCopenhagens hjemmeside eller komme dertil med offentlige transportmidler. Nærmeste Metrostation er Gammel Strand station.

HANDICAPPEDE

Hvis du er handicappet kan du kontakte LOF-kontoret på tlf. 20285343

Prisen er inkl. indgang, spisning og omvisning.

OBS - Se Gobelinerne i Riddersalen, Christiansborg slot inden besøget i Folketinget og opnå 10% rabat. Henvendelse til kontoret ringsted-kontor@lof.dk Tlf. 20285343

Nummer
201911 - Folketinget
Første mødegang
torsdag den 12.03.20 kl. 17:15 - 20:00
Undervisere
Adresse

Christiansborg, 1240 København K (Folketingt)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 325,00
torsdag den 12.03.20

Kl. 17:15 - 20:00

Med LOF Repræsentant

Christiansborg, 1240 (Folketingt)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom