• Cristina Tofft
    Jeg har dyrket yoga siden 1998. Jeg blev uddannet som yogalærerer fra Dansk Yoga i 2009 i hatha yoga og restorativ yoga. Det er en uddannelse med stort fokus på at tilpasse undervisningen til folk med skader og skavanker i ryg, skuldre og knæ. Siden har jeg været i en slags "mesterlære" i den indiske yoga og har taget forskellige kurser i restorativ yoga og yin yoga. I dag er jeg fuldtidsbeskæftiget yogalærerer i LOF Ringsted, Køge, Haslev og Slagelse.)

ONLINE Yin og restorativ yoga-workshop med Cristina - fredag

- hold din krop og dit sind i gang med yoga

Dyrk yoga hjemme hos dig selv og vær en del fællesskabet - selv om det foregår online. Yoga er godt for vores fysiske og psykiske trivsel.

Workshop: Rolig yoga med gode lange stræk. De lange stræk hydrerer bindevævet så det kan forblive eller genskabe sin elasticitet og hermed kroppens fleksibilitet og organernes funktionalitet. De lange stræk (2-5 minutter) afsluttes med en eller to restorative stillinger. Stillinger hvor kroppen er understøttet af udstyr, så du kan slappe helt af.

Både yin yoga og restorativ yoga stimulerer det parasympatiske nervesystem så der er mulighed for at komme helt ned i gear og få sat gang i kroppens egen evne til at restituere og genfinde balancen.

Du får brug for min. 1 yogapølle/bolster 60 cm lang, 2 faste yogablokke i kork eller skum og en lille pude samt 2 -3 tæpper. Bændel til hasestræk eller et langt tørklæde som du skal have indenfor rækkevidde.

Undervisningen vil foregå online på Zoom. Du kan vælge at deltage med eller uden video.

Du behøver ikke at have erfaring med yoga for at deltage, ligesom det er muligt at være med selvom du har småproblemer med skuldre og knæ.

Du modtager et link samt vejledning til hvordan du skal bruge Zoom.

Nummer
4121070 - ONLINE Yin og restorativ yoga-workshop med Cristina - fredag
Første mødegang
fredag den 23.04.21 kl. 15:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Online,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
fredag den 23.04.21

Kl. 15:00 - 17:00

Cristina Tofft

(Zoom)