Sundt Bindevæv, niveau 1 - workshop

Mindre smerte og bedre velvær

Dit bindevæv har stor betydning for din sundhed, dit velvære og hele din krop.
Fordi det er overalt i din krop og bl.a. er med til at holde din hud stram, stødabsorbere for dine led, regulere din balance, ligger omkring nervesystemet og holder dine organer på plads.
Det er det væv som binder hele din krop sammen, deraf navnet, derfor har det også indflydelse på din sundhed, når det ikke er sundt og fleksibelt.
Dit daglige liv kan være hårdt for bindevævet, og dermed også dit nervesystem, og det bliver svære og svære for kroppen at regenerere.
Hvis ikke bindevævet er hydreret og smidigt kan det give smerter i muskler og led, balanceproblemer, inflammation, hovedpine, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og meget mere. Dette skyldes at når bindevævet ikke er hydreret, bliver det mindre støttende og fleksibelt.

Det er ikke helt nok bare at drikke mere vand, selvom det er vigtigt. Det handler om at få væsken til at flyde i bindevævet.
Og hvis bindevævet er tørret ud, skal det have hjælp til at optage vand igen.
På kurset vil du blive klogere på din egen krop og dit bindevæv, gennem både teori og praksis, og lære hvordan du kan holde det sundt og smidigt, gennem øvelser som du selv kan fortsætte med at lave derhjemme.
Når dit bindevæv bliver sundere kan du opleve mindre træthed, mere energi, mindre smerter i muskler og led, en generel bedre kropsfornemmelse, bedre søvn og meget mere.

Kurset afsluttes med en dejlig liggende afspænding.
Vi arbejder med små bolde og bløde foamrollers.
Drik gerne 2,5 dl. vand inden kurset og medbring vand, så du kan drikke mindst 2,5 dl. igen efter kurset.
Medbring liggeunderlag, pude, tæppe, pen og papir.   

TIDLIGERE DELTAGERE UDTALER:

"Jeg fik i høj grad fornyet og øget min viden om bindevævets betydning."
 
"Kurset var for mig en øjenåbner. Jeg er blevet mere bevist om og fået større forståelse for,  hvilken STOR betydning bindevævet har for mit velvære." 

"Man kommer til at mærke sin krop på en hel anden måde. Du får mig til at mærke efter helt inderst inde ved hjælp af dine stille, rolige, behagelige billedlige beskrivelser af hvad det er du vil have os til at føle/mærke i kroppen."
 
"Efter at jeg har lavet øvelserne, har jeg ikke længere ondt i mine hænder om natten, og kan nu sove igennem om natten."
 
"Jeg fik en ordentlig udrensning i kroppen i dagene efter, og føler mig nu energifyldt på en ny måde. Jeg kan også se på min ansigtshud at der er sket positive ændringer."
 
"Det var så godt at få en indføring i vigtigheden af vores bindevæv og hvordan jeg kan lave øvelser herhjemme, for at gøre det sundere og bedre."
 

Nummer
202441 - Sundt Bindevæv, niveau 1 - workshop
Første mødegang
lørdag den 10.10.20 kl. 10:00 - 13:45
Undervisere
Adresse

Oplyses senere, , 4100 Ringsted

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 340,00
lørdag den 10.10.20

Kl. 10:00 - 13:45

Med Emilie Storm

, 4100 (.)

Se på kort