Tilskæringsweekend - lav dine egne mønstre m/k

- med egen grundforme kan du skabe mønstre, der passer til din krop

Denne weekend lærer du at lave varianter ud fra de grundforme, som du tidligere har lavet på et af de to tidligere weekendkurser. Det er vigtigt, at du lærer hvordan principperne er i tilskæring, og fx hvordan du kan bruge og variere indsnit, lave skæringer, flytte sømme, lægge vidde og tillægsvidde ind i et mønster. Du laver også at lave en krave og et revers.

Denne weekend arbejder vi kun med dine varianter i 1/4 størrelse. Denne grundlæggende viden kan du derefter bruge på dine mønstre i fuld størrelse. Når weekenden er slut, så har du skabt en række varianter af dine grundmønstre, der er på A4-papir, og du kan have i en mappe. På den måde kan du altid tage mappen frem, og se hvordan du kan variere dine mønstre, uanset hvad du gerne vil lave. Den viden vil også være en stor fordel, næste gang du skal tilrette et færdigt mønster.

Medbring: A4 papir, en stiftblyant/spidset blyant, viskelæder, ca. 30 cm lineal, papirsaks, mappe og plastiklommer. Vi har mønsterpapir i lokalet, som du kan bruge.

Medbring også gerne din egen symaskine, så du ikke skal bruge energi på at lære en ny symaskine at kende. Har du ikke mulighed for at medbringe din egen symaskine, kan du låne en i håndarbejdslokalet. Vi har mønsterpapir i lokalet,
som du kan bruge.

Der vil være en samlet materialeudgift på ca. 300 kr. ialt, som deles mellem deltagerne.

Husk også mad og drikke til hele dagen - begge dage.

Max 8 deltagere.

Nummer
1024 - Tilskæringsweekend - lav dine egne mønstre m/k
Første mødegang
lørdag den 10.04.21 kl. 10:00 - 16:30
Undervisere
Adresse

Valdemarskolen, , 4100 Ringsted ()

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 1375,00
lørdag den 10.04.21

Kl. 10:00 - 16:30

Med Bodil Sø

, ()

Se på kort

søndag den 11.04.21

Kl. 10:00 - 16:30

Med Bodil Sø

, ()

Se på kort