Musikforedrag v/ Krølle Erik

Den syngende Murer

 Erik har siden sin ungdom dulmet panikangsten
med portere. Faktisk var han sjældent ædru i de første 25 år af sit
voksne liv, men så mødte han Elisabeth og hendes vitaminer.

Efter 25 år, hvor livet havde været styret af alkohol mødte Krølle Erik ved et tilfælde den alternative behandler Elisabeth Malung. Hun fik det hele til at vende for ham, da hun introducerede ham for den orthomolekylære behandling,som er en alternativ behandlingsform, der genopretter kroppens naturlige balancer med de rette og store doser vitaminer.  


Erik fortæller på denne aften om sin rejse tilbage til livet fra alkoholens tåger med en behandling, som han mener mange flere vil kunne have glæde af. Som flere og flere dog har glæde af, flere som også Erik har hjulpet med at komme ud af misbrugsproblemer. Det er også viden, som vi alle sammen kan have glæde af og som kan være med til at optimere vores almene trivsel og balance i livet.

Det er en rørende, overraskende og farverig historie. Det er en historie om levet liv, om livet, der tager livtag med os som mennesker. Det er en historie, hvor musikken er et uomtvisteligt element - og det er da også musikken, som Krølle Erik er allermest kendt for.

Krølle Erik brænder for at fortælle, han brænder for sit budskab - og han brænder igennem med sit intense nærvær.

Vi glæder os over at kunne byde Krølle Erik velkommen til vores deltagere i LOF- Foredragscafé. Han har selvfølgelig sin guitar med og foredraget vil være en blanding af fortælling og fede rock/bluesnumre.

Du kan tilmelde dig direkte på vores hjemmeside.
Pris dkk 100

Mere om Krølle Erik - Den syngende Murer:
Krølle Erik har en meget lang og blueset karriere bag sig. Han spiller idag sammen med navne som Morten Wittrock, John Chipman, Bent Malinovsky, Jørgen Lang, Mick Schack.
Krølle Erik beskrives af spillestedet Mojo som en levende legende på den danske musikscene med en fortid i bands som Paddy Doyles, Van Dango, Delta Blues Band, Chr. Havns Blues Band og sit eget Krølle Eriks Blues Band. Han kan næste år fejre sit 50 års jubilæum som professionel musiker.

Drikkevarer kan købes i Café Skemas bar

 

Nummer
201920 - Musikforedrag v/ Krølle Erik
Første mødegang
torsdag den 23.01.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere

Adresse

Nørregade 2, 4100 Ringsted (Café Skema)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
torsdag den 23.01.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med

Nørregade 2, 4100 (Café Skema)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom