Foredrag - Ennegrammet - En introduktion

Forstå dig selv og de andre

- et foredrag som giver dig selvindsigt, og forståelse for hvorfor andre gør, som de gør.   Enneagrammet er et udviklings- & persontypeværktøj, der indeholder 9 grundtyper. Når du får en introduktion til Enneagrammet, åbner der sig en helt ny verden af forståelse – overfor dig selv og overfor andre. Det handler ikke om at sætte folk i båse, men kan bruges til at skabe empati og forståelse for andres tanker, følelser og handlemåder, i alle relationer: parforhold, kollegaer, foreningslivet osv. Det handler allermest om at kigge på sig selv, og bliver klogere på sig selv.

De 9 hovedtyper vil blive gennemgået og du får mulighed for, at få en ide om hvilken en af dem du selv relaterer dig til. Gennem den type som du relaterer dig til, kan du få øjnene op for at se dine mønster og vaner i et nyt lys.


Foredraget kan være starten på en ny rejse for dig gennem ny viden og nye tanker og ideer om dig selv.
Al udvikling starter med bevidsthed, og på denne aften vil du blive bevidst om dine mønstre, tanker og handlemåder gennem Enneagrammet og den type du relaterer dig til.

Jeg tror, at hvis vi alle kender til Enneagrammet, vil vi opleve større forståelse og empati overfor hinanden i hverdagen, og det vil gøre livet mere berigende for os alle.


Enneagrammet er forholdsvis enkelt at forstå, men har uendelige muligheder for anvendelse og specifisering.

Nummer
201922 - Foredrag - Ennegrammet - En introduktion
Første mødegang
mandag den 17.02.20 kl. 18:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Nørregade 2, 4100 Ringsted (Café Skema)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
mandag den 17.02.20

Kl. 18:30 - 20:30

Med Emilie Storm

Nørregade 2, 4100 (Café Skema)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom