}

Ib Michael - Et magisk univers med 50 års forfatterskab, foredrag

Kom og oplev et unikt forfatterskab og magisk litterært univers

Kom med til foredrag og få en oplevelse i Ib Michaels magiske univers - fra både hans litterære verden og fra hans mange rejser, hvor han især har rejst i Sydamerika og sejlet med Troels Kløvedal på skibet Nordkaperen.

2020 er et særligt år for Ib Michael. For i år er han fyldt 75 år og fejer også 50 års forfatterjubilæum. Ib Michael er en af de forfattere, som nærmest ikke behøver nærmere introduktion. Med sit omfattende, alsidige og anmelderroste forfatterskab tilhører han absolut en af Danmarks litterære søjler. Siden han i 1970 debuterede med ”En hidtil uset drøm om skibe”, har han udgivet et utal af romaner, noveller, digte, børnebøger, rejsebøger og en dagbog med inspiration fra sin barndom og mange rejser. Ib Michael har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab – heriblandt Årstidens Bog i 2004, Bog & idé-prisen i 1995 og det Danske Akademis Store Pris i 1994.

Udover at være en anerkendt forfatter er Ib Michael også en populær foredragsholder. Hans foredrag tager udgangspunkt i de samme oplevelser, som også danner grundlag for hans omfattende forfatterskab. Med sproget i sin hule hånd tager Ib Michael deltagerne med på en rejse, som ligeså vel kan foregå i barndomsbyen Roskilde som på kysterne langs Stillehavet. Ligesom i litteraturen bruger Ib Michael sin realistiske fortællerstil til at inspirere og flytte deltagernes forestillingsevne og opmærksomhed. Et foredrag med Ib Michael bliver således ikke bare en rejse ud i verden, men også en rejse hvor den gode historie kommer til sin ret.


Nummer
1029 - Ib Michael - Et magisk univers med 50 års forfatterskab, foredrag
Første mødegang
mandag den 21.09.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Café Skema, , 4100 Ringsted ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
mandag den 21.09.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Ib Michael

, 4100 ()

Se på kort