USA valgkamp - vinder Trump igen? Foredrag og debat med Mads Fuglede lige før valget

- et skæbnevalg finder sted den 3. nov. 2020 og meget står på spil

Sidst vandt Donald Trump til manges overraskelse det amerikanske valg. Kan han gøre det igen? Kom og deltag i vores spændende 'USA Valgkampsfest' fredag den 30. okt. med topaktuelt foredrag og debatmøde - i selskab med USA-analytiker og prisvindende formidler, Mads Fuglede, der altid er utrolig spændende at høre på.

I generationer har mange opfattet USA som den trygge 'storebror', der passede på Vesten og holdt ro i verden. En storebror som vi kunne stole på som allieret og samarbejdspartner. Efter Trump blev præsident er tingene vendt på hovedet og stort set alle frygter det næste tweet fra præsidenten. Hvad har han nu fundet på? Hvad mener han nu? Hvad har han nu ændret mening om. Hvad vil han nu ændre? Hvad betyder det for USA som helhed og landets forhold til Vesten og den øvrige verden. Og hvad sker der for alvor, hvis Donald Trump vinder igen?

Denne aften kan du høre Mads Fuglede's analyse, betragtninger og kommentarer om det USA vi oplever i dag og det kommende valg, der finder sted mindre en en uge efter dette foredrag og debatarrangement. Mere aktuelt kan det næsten ikke blive.

Mads Fuglede har beskæftiget sig med amerikansk politik som fast kommentator på TV2 ved de amerikanske præsidentvalg i 2008 og 2012 og som medvært for præsidentvalget i 2016 samt som forfatter og foredragsholder. Mads Fuglede er uddannet cand.mag. i historie og filosofi fra Aarhus Universitet og har undervist i international politik samt USA’s historie på en stribe universiteter og højskoler.

Siden 2017 har Mads Fuglede været medlem af folketinget for Venstre, og er i dag bl.a. ordfører på flygtninge og integrationsområdet samt formand for NATO's Parlamentariske Forsamling. Se Mads Fugledes øvrige aktuelle poster i Folketinget her.

Vi ser frem til at lave en rigtig spændende aften om det amerikanske valg, hvor vi kommer mere i dybden med analysen og den aktuelle situation.


Nummer
1025 - USA valgkamp - vinder Trump igen? Foredrag og debat med Mads Fuglede lige før valget
Første mødegang
fredag den 30.10.20 kl. 19:00 - 22:00
Undervisere
Adresse

Ved møllen, Dronningensgade 30, 4100 Ringsted

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
fredag den 30.10.20

Kl. 19:00 - 22:00

Med Mads Fuglede

Dronningensgade 30, 4100 (Selskabslokale)

Se på kort