Moderator

KLIMA - Debatarrangement

Alle snakker om vejret. Kan vi gøre noget ved det?

 Klodens opvarmning, storme og oversvømmelser er tegn på at verdens vejr og klima er under dramatisk forandring. Spørgsmålet er ikke længere, om vi skal gøre noget ved det, men hvor hurtigt og hvor kraftigt vi skal reagere.

   Efterårets store debatarrangement har tidens klimaudfordringer på dagsordenen. Til arrangementet har vi inviteret klimaekspert Jesper Theilgaard og klimaaktivist Anders Morgenthaler til paneldebat sammen med deltager fra Ungeklimarådet deltagere fra erhvervslivet og fra den politiske scene (navne oplyses senere).    Tine Gøtzsche, der er en rutineret vært, moderator, interviewer og foredragsholder og vil denne aften styre paneldebatten.    Det nytter ikke noget, at man kommunikerer klima- forandringer ud som en afstraffelse af menneskeheden. Vi skal ikke slås oven i hovedet med dem, men derimod motiveres til at foretage de nødvendige indgreb. Jesper Theilgaard Meteorolog, forfatter og klimaekspert

 Det er gigantiske udfordringer som vi står overfor. Hvis politikerne ikke vælger at tage handskerne af og komme i sving, så ender det galt.

Anders Morgenthaler Tegner, forfatter, filminstruktør og klimaaktivist    Dette er et arrangement, som er lavet på tværs af alle aftenskoler i Ringsted i samarbejde med Ringsted Bibliotek.    
Nummer
192918 - KLIMA - Debatarrangement
Første mødegang
torsdag den 07.11.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Tværallè 5, 4100 Ringsted (Anlægspavillonen)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
torsdag den 07.11.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Tine Gøtzsche

Tværallè 5, 4100 (Anlægspavillonen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom