• Pernille Tranberg
    Pernille Tranberg, én af Danmarks førende eksperter indenfor Big Data, privatliv, datakontrol m.m. Pernille er uddannet ved bl.a. Columbia University (New York), Journalisthøjskolen og Niels Brocks Handelsakademi, og har forfattet 7 bøger om bl.a. digitalt selvforsvar og Big Data, som er udkommet på dansk, engelsk, finsk og tysk. Pernille har tidligere arbejde for Berlingske Media som redaktionel udviklingschef, hun har været chefredaktør for Tænk og undersøgende reporter på Politiken.

Dataetik - det nye grønne

I Europa arbejder vi for et ”datademokrati” med mennesket i centrum overfor Kina’s ”datadiktatur” og USA’s ”datamonopoler”. Med en ordentlig dataetik kan vi bedre bevare vores demokratier og vores kontrol – som mennesker - over de nye teknologier. Hør om dataetik, hvem er længst fremme, hvordan gør de det – og hør om hvordan Europa kan bevare initiativet.

Foredraget vil indehold en række eksempler på hvordan dataetik kan være en konkurrencefordel for firmaer og desuden fastholde den digitale tillid til offentlige myndigheder.

Der vil også være tips til hvad man bør gøre – og ikke gøre – samt hvilke redskaber man som privatperson kan vælge for at have en god digital sikkerhed i hverdagen.

Nummer
192801 - Dataetik - det nye grønne
Første mødegang
mandag den 28.10.19 kl. 19:30 - 21:45
Undervisere
Adresse

Sprotoften 1, 5800 Nyborg (Aktivitetshuset Sprotoften)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
mandag den 28.10.19

Kl. 19:30 - 21:45

Med Pernille Tranberg

Sprotoften 1, 5800 (Aktivitetshuset Sprotoften)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom