Praktisk info vedr. genåbning af LOF efter corona-tvangslukning fra 19. dec. - 16. jan. 2022

HURRA ... vi har vi fået lov til at åbne og udøve vores aktiviteter igen. Her er nogle praktiske informationer om genåbning og nye kurser.

Update 27. jan. 2022:

Update: Epidemikommissionen har vurderet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom. Dermed ophører samtlige coronarestriktioner på Kulturministeriets område fra og med 1. februar 2022. Det gælder også krav om coronapas og mundbind.

...............

Vi har genåbnet vores aktiviteter i LOF fra mandag den 17. januar 2022. Der er dog lidt du skal vide omkring op- og genstart.

  • Alle de hold, der blev afbrudt, da vi blev tvangslukket, starter igen i næste uge (uge 3).
  • Alle de nye hold der skulle starte i januar, forventes at starte i fra uge 3 eller på den givne dato for kursusstart. Hvis der er hold, hvor der ikke er deltagere nok til at kunne starte, får du besked fra os.
  • Da vi lukkede ned, sagde vi, at I skulle vente med at betale. Men det skal I gøre NU, så vi kan se, hvem der deltager. Det er afgørende for, om holdet kan startes. Evt. betaling for nedlukkede mødegange reguleres efterfølgende.
  • (ophæves fra 1. feb. 22) Der vil blive krav om tjek af Coronapas  samt anvendelse af mundbind eller visir til og fra undervisning eller foredrag (ikke under aktiviteten). Du kan se de nye retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen HER, og du kan holde dig orienteret HER, hvor vi løbende vil opdatere info omkring restriktioner i forbindelse med corona.
  • Der er nogle af holdene, der skal have lidt ’starthjælp’, og det vil vi forsøge at gøre i den kommende tid. Udfordringen for os og mange andre kulturinstitutioner er, at folk ikke tilmelder sig i en nedlukningsperiode. Derfor må du meget gerne udbrede budskabet til folk i din omgangskreds. Det kunne jo være, at de også gerne vil deltage og blive aktive igen. Du kan se alle vores aktiviteter her på hjemmesiden - og kig også under hold, der står til at skulle starte fra starten af januar. Har du spørgsmål til holdet, så kontakt os.
  • Vi vil gerne passe godt på vores undervisere, da de er kernen i vores tilbud. For at kunne udbetale løn til underviserne i nedlukningsperioden, skal vi søge om kompensation for tabt deltagerbetaling. Vi får dog kun dækket 90% af deltagerbetalingen, selv om du får 100% retur.
  • Desværre må vi ikke bare forlænge holdene med de mistede mødegange, og du vil derfor få din betaling retur for de mistede gange. Vi kan dog først tilbagebetale pengene til dig, når vi har fået kompensationen fra Slots- og Kulturministeriet. Heldigvis er det ikke så store beløb til hver enkelt denne gang.
  • Hvis du og de øvrige deltagere samt jeres underviser gerne vi have de mistede mødegange (eller flere) efterfølgende, så opretter vi et nyt ekstra hold til det.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hilsen

Gitte og Bodil

LOF Kursuscenter Øst

oest-kontor@lof.dk - Tlf. 20 28 53 43 (tirsdage og torsdage kl. 10-15)