Tilskæringsweekend II - lav din egen buksegrundform m/k

  - forstå hvad der skal til, for at bukser sidder godt

  Denne weekend lærer du at tage de rigtige mål, og hvordan du skal lave din egen buksegrundform. Hvis du kan nå det, kan du fortsætte med en buksegrundformsvariant, fx med vidde eller shorts. Vi starter med at lave din grundform i 1/4 størrelse. Derefter laver du mønsteret i fuld størrelse og syer det op i stout (ubleget bomuldslærred). Grundformen rettes til og du overfører evt. rettelser på mønsteret. Du har dermed et grundmønster der passer præcis til din krop.

  Når du lærer at lave din egen grundform, så lærer du også din egen krop bedre at kende. Det er en stor fordel i forhold til de forskelle der typisk er på dine mål og ’standardmønstre’. Den viden kan du bruge, næste gang du skal tilrette et færdigt mønster. Med din egen grundform kan du begynde at lave varianter og nye mønstre, der passer til din krop.

  Holdet er for dig, der har syet en del, men endnu ikke bevæget dig ud i tilskæring fra grunden.

  Medbring: A4 papir, en stiftblyant/spidset blyant, viskelæder, ca. 30 cm lineal, lang lineal 80-100 cm, papirsaks, stofsaks, tråd (hvid + en farvet), nåle, kalkerpapir/karbonpapir til stof og en spore, 1-2 m stout (ubleget bomuldslærred). Vær opmærksom på, at 'ostelærred'-kvalitet er for tyndt.

  Medbring også gerne din egen symaskine, så du ikke skal bruge energi på at lære en ny symaskine at kende. Har du ikke mulighed for at medbringe din egen symaskine, kan du låne en i håndarbejdslokalet. Vi har mønsterpapir i lokalet, som du kan bruge.

  Der vil være en samlet materialeudgift på ca. 300 kr. ialt, som deles mellem deltagerne.

  Husk også mad og drikke til hele dagen - begge dage.

  Max 8 deltagere.

  Nummer
  41221301 - Tilskæringsweekend II - lav din egen buksegrundform m/k
  Første mødegang
  lørdag den 23.04.22 kl. 10:00 - 16:30
  Undervisere
  Adresse

  Valdemarskolen, Skolegade 9, 4100 Ringsted ()

  Se på kort

  Mødegange
  2
  Pris
  Almen
  DKK 875,00
  lørdag den 23.04.22

  Kl. 10:00 - 16:30

  Bodil Sø

  Skolegade 9, 4100

  Se på kort

  søndag den 24.04.22

  Kl. 10:00 - 16:30

  Bodil Sø

  Skolegade 9, 4100

  Se på kort