• Dean Delgiusto

  Dean Delgiusto er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hans ægte lidenskab for klassisk musik og hans store kendskab til den gør ham til en unik kunstner! Dean er især interesseret i at nå ud til publikum. På scenen er hans intention at inspirere mennesker med dyb forståelse af musik og hengivenhed for kunst, som han besidder. I sin musikalske karriere har Dean modtaget mange priser ved regionale, nationale og internationale konkurrencer, både som solist og i forskellige kammergrupper og orkestre. Dean spiller mange genrer af musik (fra renæssance, barok, klassisk musik til folkemusik, tango, rytmisk musik samt moderne nye kompositioner og improvisationer).

  Som underviser i accordeon (harmonika) plejer Dean at sige, at det er et fantastisk instrument. Han kalder det en ”musikalsk kameleon”, fordi du kan spille alle typer musik. Du kan nemt lære de første sange, og snart kan du spille din yndlingsmelodi. Accordeon (harmonika) er super fedt instrument, fordi du kan spille både melodien med den ene hånd og akkompagnementet med den anden. Vi starter med at spille korte og lette melodier med den ene hånd først og snart kan du også spille med begge hænder. Det lyder svært at spille begge hænder på samme tid, men det er faktisk ikke. Det tager bare lidt øvelse, og det er meget sjovt!

  Du kan også tage accordeon overalt med dig (OK næsten, ... under vand anbefaler jeg ikke). Du kan gøre folk meget glade med dit accordeon. Der er masser af muligheder for at udøve din musik fx deltage i et band eller ensemble og rejse verden rundt med musikken.

  Dean stammer fra Slovenien og begyndte at spille harmonika, da han var elleve år gammel. I 2001 begyndte han at studere klassisk harmonika (accordeon) i Trieste (Italien), og fortsatte på musikkonservatorium i Ljubljana (Slovenien). Fra 2009 studerede Dean accordeon ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

  Jeg er også meget aktiv i samarbejdet med forskellige komponister og har spillet mange uropførelser af nye værker. Jeg spiller regelmæssigt med forskellige musikere, grupper og orkestre. Dean er især interesseret i at nå ud til publikum ved at spille på ukonventionelle spillesteder. Min hensigt er at inspirere folk med musik.

  Dean er nu freelancemusiker, kirkeorganist og underviser, hvor han også holder forskellige foredrag om musik, kunsten at udføre-øve musik, musikpædagogik og workshops i improvisation. Dean har mere end 15 års erfaring med undervisning i forskellige niveauer.

  E-mail : dean.delgiusto@gmail.com
  Telefon: 52324068

  Se Dean spille her: https://youtu.be/NoeJuaZkV5g

Harmonika m/ Dean Delgiusto (Musikskolen - Køge)

- undervisning i harmonika (acordeon) på alle niveauer

Lær at spille accordeon (harmonika) hos Dean Deliusto, der er uddannet fra  Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Dean spiller spiller selv mange genrer af musik (fra renæssance, barok, klassisk musik til folkemusik, tango, rytmisk musik samt moderne nye kompositioner og improvisationer).

Dean siger selv, at accordeon er et super fedt instrument, fordi man kan spille både melodien med den ene hånd og akkompagnementet med den anden. Afhængig af dit niveau starter vi med at spille korte og lette melodier med den ene hånd først og snart kan du også spille med begge hænder. Det lyder svært at spille begge hænder på samme tid, men det er faktisk ikke. Det tager bare lidt øvelse, og det er sjovt! Der er masser af muligheder for at udøve din musik fx deltage i et band eller ensemble og rejse verden rundt med musikken.

Du er selv med til at vælge repertoire og al slags musik er velkommen. Der bliver lagt stor vægt på de basale og fundamentale teknikker såsom bælgvendinger, fingersætninger, puls, rytme. etc. Der er også mulighed for at lære noder, men hvis du kun spiller efter gehør er du naturligvis også velkommen. Musik er sjovt, det kræver også disciplin og øvelse, men det vigtigste, man bør aldrig glemme musikens glæde.

Vi tilbyder undervisning i accordeon på alle niveauer, om man spiller på Roland digital v-akkordion, almindelig harmonika med standartbas, akkordion med melodibas, knapper eller tangenter. Undervisningen tilrettelægges af læreren.

Undervisningen på klaverholdet tilrettelægges af underviseren, og hver deltager får undervisning, der svarer til en halv lektion pr. gang. Ring og aftal nærmere med underviser Dean Delgiusto, tlf. 52324068, hvis du ønsker at deltage. Send evt. en SMS, så ringer Dean tilbage.

Tilmelding foregår via hjemmesiden.


Nummer
46222701 - Harmonika m/ Dean Delgiusto (Musikskolen - Køge)
Første mødegang
torsdag den 15.09.22 kl. 10:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Køge Musikskole, Ved Stadion 1, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
13
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 300,00 1298,00
torsdag den 15.09.22
Er blevet afholdt
torsdag den 22.09.22
Er blevet afholdt
torsdag den 29.09.22
Er blevet afholdt
torsdag den 06.10.22
Er blevet afholdt
torsdag den 13.10.22
Er blevet afholdt
torsdag den 27.10.22
Er blevet afholdt
torsdag den 03.11.22
Er blevet afholdt
torsdag den 10.11.22
Er blevet afholdt
torsdag den 17.11.22
Er blevet afholdt
torsdag den 24.11.22
Er blevet afholdt
torsdag den 01.12.22

Kl. 10:00 - 14:00

Dean Delgiusto

Ved Stadion 1, 4600 (Musiklokale)

Se på kort

torsdag den 08.12.22

Kl. 10:00 - 14:00

Dean Delgiusto

Ved Stadion 1, 4600 (Musiklokale)

Se på kort

torsdag den 15.12.22

Kl. 10:00 - 14:00

Dean Delgiusto

Ved Stadion 1, 4600 (Musiklokale)

Se på kort