Kære kunde (15. juni 2021 kl. 22.00)

På grund af en opdatering, er tilmelding ikke mulig mellem kl. 22.00 og 23.59. 

Men det er stadig muligt at kigge på kurser og foredrag.

Vi beklager ulejligheden, og håber på et snarligt gensyn

Med venlig hilsen
LOF


 • Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

  )

Senioryoga for begyndere (indendørs) - hensyntagende, med Ditte Hørmark

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

Senior yoga giver dig mulighed for at genopbygge og bevare din smidighed, din styrke og din balance. Samtidig giver yogaen dig en behagelig ro, mere energi og den kropsbevidsthed, der er så vigtig, for at du på sigt, kan klare dig selv og undgå fald og skader. Du vil lære at holde af din krop som den er, og bruge kroppen hensigtsmæssigt selvom den ændres med alderen. Dette hold er et hensyntagende hold.*

Yogaen virker samtidig stabiliserende på blodtrykket, fordøjelsen og organernes funktion. Det vedligeholder dit immunforsvar – og er med til at holde dit hjerte og din hjerne skarp og frisk.

Via bevidst åndedræt og blide bindevævs-bevægelser vil yogaen skabe et behageligt og naturligt energi-flow i kroppen, så næringsstoffer og affaldsstoffer lettere optages og udskilles. Bindevævets friskhed og smidighed har stor betydning for dit daglige velbefindende.

Senior yoga giver de bedste betingelser for at holde kroppen stræk og sund og hoved frisk og skarpt.

Undervisningen foregår i et roligt og behageligt tempo, og der er både plads til fordybelse og grin. Med højst 7 deltagere pr. hold, er der rig mulighed for ekstra støtte og individuel vejledning.
Vi slutter altid af med behagelig afspænding og meditation.

Alle kan være med, mænd så vel som kvinder, dig der allerede er i god form og dig der føler dig stiv som et bræt eller er helt ude af form. Der kraves ingen andre forudsætninger, end dem du allerede har og alle kan få glæde af yogaens mange gode egenskaber.

Kom i behageligt tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i.

Du undervises af Ditte Hørmark, der er en dygtig og erfaren yogalærer, der tager individuelle hensyn og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne.

Medbring: yogamåtte, et tæppe, yogabælte og evt. en orangemassage bold (yogabælte, blokke og orange massagebold, kan købes hos Ditte, din yogalærer).

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.

Nummer
4621192 - Senioryoga for begyndere (indendørs) - hensyntagende, med Ditte Hørmark
Første mødegang
tirsdag den 22.06.21 kl. 09:30 - 11:00
Undervisere
Adresse

Vestergade 10, Baghuset, Vestergade 10, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Hensyntagende
DKK 395,00
tirsdag den 22.06.21

Kl. 09:30 - 11:00

Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 29.06.21

Kl. 09:30 - 11:00

Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 06.07.21

Kl. 09:30 - 11:00

Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 13.07.21

Kl. 09:30 - 11:00

Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort