• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

  )

Go' morgen krop på Pletten x 4 - udendørs yoga og funtionel træning

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

God Morgen Krop er en rigtig god start på dagen. En unik kombination af yoga, dans, puls- og styrke træning i det fri. Sammen med de andre på holdet vil du gradvist få smidiggjort og styrket din krops muskler og led, udvikle din balance, dit åndedræt, din kondition, udholdenhed, bevægelses-frihed og krops-bevidsthed. Samtidig giver træningen dig fornyet glæde og energi, og en behagelig følelse af velvære og ro i både krop og sind.

Træningen foregår i området omkring "Pletten" på Søndre Havn i Køge, hvor vi vil bruge naturen og de ting der er der fx bænke, sten, og træstammer pæle osv. Vi vil både bevæge os med- og uden musik. Tilgangen vil være legende, undersøgende, fokuseret, udfordrende og koncentreret.

Når vi træner sammen udendørs får vi mange gode ting foræret. Vi får bl.a. vækket alle vores sanser, masser af frisk luft i lungerne og grinet sammen fra morgenstunden. Det styrker vores immunforsvaret og højner produktionen af de vigtige "anti-stress"- og "søvn" hormoner Oxytocin og Melatonin.

Kombinationen af yoga og funktionel træning giver dig en helhedsorienteret og varieret træning, hvor du får trænet både styrke, eksplosivitet, spændstighed og udholdenhed.

Holdet er for både mænd og kvinder der har lyst til at gøre noget godt og sundt for kroppen og starte tirsdagen med et sundt energi-boost.

Medbring yogamåtte og et tæppe.

Som udgangspunkt er vi altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så modtager du i stedet et link til en trænings-video, så du kan lave din træning derhjemme. Men sørg for at være klædt på til træning i alt slags vejr.

Hvad har andre sagt om udendørs træning med Ditte:

'Jeg synes det er dejligt at være ude og opleve naturen. Udendørs yoga giver mig velvære og løft af krop og sjæl 3. Det er super dejligt at være ude og mærke naturen - vejret - høre lydene - fuglefløjt- vindens susen - solens magt - duftene fra træer og blomster.

Ditte er en fantastisk yogalærer - hun er en meget empatisk person- hendes udstråling og humør smitter og man får et løft som holder flere dage. Hun skaber god stemning på holdet. Den yoga vi gør på mit/vores hold er afpasset til os med de forskellige skavanker vi har - vi kommer godt omkring hele kroppen på en givende måde.

 Hilsen Elly'

.....

'Ved udendørs yoga får man på en eller anden måde ro i sindet. Det at mærke og høre naturen samtidig med at man laver yoga er skønt og giver god energi og godt humør. Før jeg startede havde jeg lidt svært ved at forestille mig hvordan det kunne lade sig gøre i det fri, men jeg må sige, at det giver noget helt andet at være ude i den friske luft under åben himmel. Ditte er god til at vi får rørt hele kroppen og hun har et dejligt roligt stemmeleje og et venligt og imødekommende sind, meget behagelig instruktør.

Hilsen Anni'

Praktisk info

Vær venligst opmærksom på, at i uge 19 afvikles yogaen onsdag aften, da torsdag er helligdag. Som udgangspunkt foregår udendørsholdene altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så modtager du i stedet et link til en yoga-video, så du kan lave din yoga/træning derhjemme.
Nummer
4621191 - Go' morgen krop på Pletten x 4 - udendørs yoga og funtionel træning
Første mødegang
tirsdag den 22.06.21 kl. 08:15 - 09:00
Undervisere
Adresse

Pletten, Søndre Havneområde, Søndre Havnevej 2, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 200,00
tirsdag den 22.06.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Søndre Havneområde, Søndre Havnevej 2, 4600 (Cirkelområde, udendørs)

Se på kort

tirsdag den 29.06.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Søndre Havneområde, Søndre Havnevej 2, 4600 (Cirkelområde, udendørs)

Se på kort

tirsdag den 06.07.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Søndre Havneområde, Søndre Havnevej 2, 4600 (Cirkelområde, udendørs)

Se på kort

tirsdag den 13.07.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Søndre Havneområde, Søndre Havnevej 2, 4600 (Cirkelområde, udendørs)

Se på kort