• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

Blid yoga i Vandrehjemmets have – 3 tors. i aug. med Ditte Hørmark

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

Blid, meditativ og afspændende yoga, med dejlige stræk og bide bevægelser - under åben himmel. Det er fantastisk at dyrke yoga i naturen. Alle sanser skærpes på en helt særlig måde. Bare det at opholde sig nærværende i naturen er healende i sig selv for både krop og sind. Nå du så samtidig dyrker yoga er det dobbelt op.

Den blide yoga løsner og frigør spændinger omkring din rygsøjle, skuldrene, nakken, kæber og hele kroppen gør dig mere smidig og bevægelig, - og mange oplever at fx rygsmerter, hovedpine og andre små og store skavanker mindskes eller helt forsvinder. Blid yoga kan samtidig hjælpe dig med at slippe overflødig stress og bekymringer og bevare eller genskabe din naturlige indre ro, styrke og balance - både fysisk og mentalt.

Via bevidst åndedræt, bindevævs-stræk og -flow skaber du en naturligt energi-strøm gennem hele kroppen, - så bl.a. næringsstoffer og affaldsstoffer lettere optages og udskilles. Fordøjelsen stimuleres og immunforsvaret styrkes.

Blid yoga under åben himmel er en nydelsesfuld og behagelig yoga praksis, der giver gir dig de bedste betingelser for skabe en sund og selv-healende balance i både krop og sind.

Der undervises af en dygtig og erfaren yogalærer, der tager individuelle hensyn og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne.

Hvem kan deltage:
Alle kan være med, mænd som vel som kvinder og alle slags kroppe er velkommende. Om du er stiv som et bræt eller smidig og i rigtig god for. Der kraves ingen andre forudsætninger, end dem du allerede har og alle kan få udbytte af yogaens mange gode og vigtige egenskaber. Holdet her kan også være meget givende for dig med stress eller efter hjernerystelse.

Kom i behageligt tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i.

Medbring yogamåtte, et tæppe og et yogabælte (yogabælte kan købes hos din underviser)

Flex:
Holdet er et såkaldt 'FLEX-hold'**, hvor dette hold er dit grundhold. Men hvis du af og til er forhindret i at deltage på dit grundhold om mandagen har du mulighed for at deltage på et lignende hold torsdag kl.17:00 i haven ved Køge vandrehjem Vamdrupvej 1.

** Muligheden for at kunne benytte denne fleksible mulighed, afhænger dog af, om begge hold oprettes/kører.

I tilfælde af regn er vi i Ølby center 55, lige ved Ølby station – god mulighed for parkering.

Nummer
46212405 - Blid yoga i Vandrehjemmets have – 3 tors. i aug. med Ditte Hørmark
Første mødegang
torsdag den 12.08.21 kl. 16:15 - 17:45
Undervisere
Adresse

Danhostel Køge (Vandrehjemmet), Vamdrupvej 1, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 300,00
torsdag den 12.08.21

Kl. 16:15 - 17:45

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 19.08.21

Kl. 16:15 - 17:45

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 26.08.21

Kl. 16:15 - 17:45

Ditte Hørmark

Vamdrupvej 1, 4600 (Haven)

Se på kort