• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

Blid sommeryoga på stranden/marinaen, aug. med Ditte Hørmark

- yoga i naturen kan noget helt særligt

Yoga på stranden kan noget helt særligt, og mine tidligere deltager er vilde med det. Den blide yoga er en behagelig og befriende yogaform hvor alle kan være med. Gennem dejlige stræk og bide bevægelser løsner og frigør du spænding omkring din rygsøjle og i hele kroppen. Du bliver gradvist mere smidig og bevægelig, - og mange oplever at fx rygsmerter, hovedpine og andre små og store skavanker mindskes eller helt forsvinder.

Når du dyrker yoga på stranden får du meget foræret. Bare det at opholde sig ved vandet og under åben himmel har en healende virkning i sig selv. Det skaber en indre balance i krop og sind, minimerer stress og styrker immunforsvaret. Gennem yogaen får du kontakt til dig selv, din krop, dit sind og dit åndedræt. Når du så samtidig er i kontakt med naturen, mærker solen, bølgernes brusen og den friske luft, ja, så er kroppen bare tilfreds og sindet roligt. Det er som en lille spire af indre lykke og ro. Kroppen får det bare bedre, bliver stærkere og mere smidig. Samtidig får du bedre balance, mere overskud, bedre søvn og større bevægelsesfrihed. Kombinerer du naturen med yogaen er det dobbelt op - og alle de gode virkninger kan du tage med dig hjem i din hverdag.

Hvordan ved jeg om blid yoga er noget for mig?
Hvis du kan li´ yoga - eller er nysgerrig på yoga - og du kan li´ naturen, så er der stor chance for at blid yoga på stranden er noget for dig. Alle kan være med – mænd såvel som kvinder, nybegyndere som øvede. Der kraves ingen andre forudsætninger, end dem du allerede har. Og her får du chancen for at prøve blid yoga på stranden 4 torsdage i august.

Holdet her forsætter idendørs til efteråret, hvor du kan tilmelde dig et længere forløb. Så lige nu har du chancen for at afprøve om holdet her er noget for dig, - med 4 sommeraftner i yogaens tegn.

Hvad nu hvis det regner?
Skulle det ske, at det en dag regner og blæser koldt, går vi indenfor i Ølby Center 55. Men mon ikke vi har vejret med os, som vi plejer at have. Vi krydser fingre.

Hvad med de andre mennesker i naturen der kigger på os, når vi laver yoga? Det er jo et offentligt rum! Det er min erfaring at folk ikke kigger. De ser os måske i det, de går forbi, men de kigger ikke. Generelt er de andre folk meget diskrete og venlige og i gang med deres eget. Nogle af mine deltagere fortæller, at de i starten er generte og føler det lidt grænseoverskridende at skulle praktisere yoga i det offentlige rum. Men at de hurtigt glemmer at være generte, når først vi er i gang. Fordi vi på ”magisk vis” skaber vores egen lille verden, hvor vi kun er opmærksomme på yogaen, naturen og hinanden. De andre mennesker forsvinder fra vores bevidsthed og bliver ubetydelige, og det er faktisk en rigtig rar fornemmelse.

Hvad skal jeg have med?
Kom i behageligt tøj som passer til vejret. Medbring yogamåtte og et til to tæpper. Har du selv et yogabælte og/eller to yoga blokke, så medbring også det, ellers kan du låne bælte og blokke af mig.

Hvor mødes vi første gang?
Dagen før vi mødes, modtager du både sms og mail med en google-henvisning og udførelig billede-beskrivelse af vores første mødested på stranden eller Marinaen. Der er også et telefonnummer du kan ringe til. Det afhænger nemlig af vinden og vejret hvor vi mødes. Lige nu har vi fire forskellige steder som er gode i forskelligt vejr. Så tjek en ekstra gang, om du har skrevet den rigtige mail og telefonnummer i tilmeldingen.

Hvad har andre sagt om udendørs yoga med Ditte:
”Ved udendørs yoga får man på en eller anden måde ro i sindet. Det at mærke og høre naturen samtidig med at man laver yoga er skønt og giver god energi og godt humør. Før jeg startede havde jeg lidt svært ved at forestille mig hvordan det kunne lade sig gøre i det fri, men jeg må sige, at det giver noget helt andet at være ude i den friske luft under åben himmel. Ditte er god til, at vi får rørt hele kroppen og hun har et dejligt roligt stemmeleje og et venligt og imødekommende sind, meget behagelig instruktør”.

”Jeg synes det er dejligt at være ude og opleve naturen. Udendørs yoga giver mig velvære og løft af krop og sjæl. Det er super dejligt at være ude og mærke naturen - vejret - høre lydene - fuglefløjt- vindens susen - solens magt - duftene fra træer og blomster. Ditte er en fantastisk yogalærer - hun er en meget empatisk person- hendes udstråling og humør smitter og man får et løft som holder flere dage. Hun skaber god stemning på holdet”.


Praktisk info

Første gang mødes vi på p-pladsen over for Stacys Diner på Køge Marina. Derefter bevæger vi os rundt i området, hvor vi helst vil være.
Nummer
46222405 - Blid sommeryoga på stranden/marinaen, aug. med Ditte Hørmark
Første mødegang
torsdag den 04.08.22 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

Køge Nordstrand/Marinaen, Bådehavnen v/ p-plads, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 198,00 395,00
torsdag den 04.08.22
Er blevet afholdt
torsdag den 11.08.22
Er blevet afholdt
torsdag den 18.08.22

Kl. 17:00 - 18:30

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort

torsdag den 25.08.22

Kl. 17:00 - 18:30

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort