• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

Yoga i naturen

Styrke, smidighed og puls. Ro og glæde.

Styrke, smidighed og puls. Ro og glæde.
Det er fantastisk at dyrke yoga i naturen. I alt slags vejr. Mærke solens stråler, indsnuse den friske luft og lade naturens healende kræfter virke på både krop og sjæl. Hele kroppen styrkes, strækkes og bevæges, og du bliver gradvist stærkere, mere smidig og forbedre din kondition.

Du får fornyet energi, indre ro og glæde.
I samspil med naturen får du en enestående mulighed for at træne og vedligeholde din muskelstyrke, smidighed, balance og udholdenhed. Du vil få styrket dit åndedræt, dine sanser, din indre ro og din kropsbevidsthed. Noget af yogaen vil foregå i et hurtigt tempo som styrker din kondition og dig giver varme og velvære i kroppen. Andet foregår i et stille og roligt tempo, der styrker dine sanser, din vejrtrækning og din kropsbevidsthed.

Du vil lære at lytte til din krop og til Naturen, så du bliver bedre til at mærke, hvad der er sundt og godt for netop dig. Ofte har vi så travlt i vores hverdag, at vi glemmer at lytte til kroppen og sanse naturen. Det skaber stress, og det får os længere væk fra os selv. Uden at vi lægge mærke til det, går vi og spænder op i kroppen, vejrtrækningen bliver overfladisk og langsomt mister vi vores styrke, smidighed og bevægelsesfrihed.

Når du dyrker yoga i naturen får du så meget foræret. Bare det at opholde sig i naturen har en healende virkning på os mennesker. Det skaber indre balance i krop og sind, minimerer stress, styrker immunforsvaret, giver os en naturlig følelse af glæde og tilfredshed. Samtidig giver det os den jordforbindelse, der skal til for at bevare et roligt og afslappet overblik i hverdagen. Kombinerer du naturen med yogaen er det dobbelt op - og alle de gode virkninger kan du tage med dig i din hverdag.

Kom i varmt tøj, som du kan bevæge dig og som passer til vejret (hue er altid godt når det er koldt) – og evt. regntøj.

Som udgangspunkt er vi altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så modtager du i stedet et link til en yoga-video, så du kan lave din yoga/træning derhjemme.

Nummer
46212432 - Yoga i naturen
Første mødegang
onsdag den 29.09.21 kl. 17:45 - 19:00
Undervisere
Adresse

Køge Nordstrand/Marinaen, Bådehavnen v/ p-plads, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
11
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 177,00 975,00
onsdag den 29.09.21
Er blevet afholdt
onsdag den 06.10.21
Er blevet afholdt
onsdag den 13.10.21
Er blevet afholdt
onsdag den 27.10.21
Er blevet afholdt
onsdag den 03.11.21
Er blevet afholdt
onsdag den 10.11.21
Er blevet afholdt
onsdag den 17.11.21
Er blevet afholdt
onsdag den 24.11.21
Er blevet afholdt
onsdag den 01.12.21
Er blevet afholdt
onsdag den 08.12.21

Kl. 17:45 - 19:00

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort

onsdag den 15.12.21

Kl. 17:45 - 19:00

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort