Open Water x 3 motionssvømning i havet i uge 26, kl. 10

  Bliv klar til en aktiv sommer i havet  Bliv klar til aktiv sommer i havet - med 3 gange træning af 'Open Water' i uge 26 af en times varighed.

  Nu har du mulighed for at træne 'Open Water' tre gange i løbet af uge 26, så du bliver vænnet til vandet og bliver klar til at dyrke motionssvøming i havet. 
  Træningen foregår ved Mosede Fort.

  Holdet er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med motionssvømning i havet (åben vand). Med ’Open Water - motionsvømning' kan du opnå samme blide træningsformer som i svømmehallen – men her er alle sanser skærpet, når du svømmer i havet, samtidigt med, at du kan nyde himmel og hav.

  Vi svømmer mellem de to moler på stranden ved Mosede Fort, hvor vandet går cirka til livet. Du behøver ikke være en habil svømmer eller have erfaring med svømning i åben vand - det kommer med øvelse og træning. Du skal helst ikke have de store problemer med tang og vandmænd.

  Vi lægger stor vægt på sikkerhed og underviser, Malene Asmussen, har taget ekstra sikkerhedskurser hos DGI, for at kunne undervise i ’åben vand’-svømning. Desuden er Malene tidligere konkurrencesvømmer og underviser til daglig også i svømning i svømmehal.

  Det er en god ide at have godt med varmt tøj med til bagefter. Tag eventuelt en termokande med noget varmt at drikke, som du kan nyde bagefter på stranden.

  Vi svømmer med våddragt, svømmebriller og badehætte.

  UDSTYR TIL SVØMNING I KOLDT VAND
  Du får brug for udstyr, som du kan svømme i. Kig evt. efter våddragt i T-Hansen, som har dem billigt.

  • Need to have: Våddragt, svømmebriller og badehætte
  • Nice to have: Neopren fødder, hætte, ørepropper og havtaske

  Brug altid badehætte samt havtaske i signalfarve, så du er synlig for andre brugere af vandet.

  Våddragten er enhver åbent vand-svømmers vigtigste sikkerhedsudstyr. En våddragt isolerer og hjælper kroppen til at holde varmen i vandet samt giver opdrift.

  Neoprenhætte, Neoprensokker og -handsker:  Vi anbefaler altid brug af neoprenhætte, hvis vandtemperaturen er under 16°C, da varmeafgivelsen fra især hoved og hals er stor. Det kan også være en god ide at bruge neoprensokker og -handsker, da hænder og fødder kan blive meget kolde ved svømning i åbent vand.

  Vedr. omklædning og toilet:
  Det kan være en god idé, at du har svømmetøj på inderst, når du møder op og skal have din våddragt på. Det kan også være en god idé at have en 'strandponcho' eller lignende med, som man kan skifte under. Der er et offentligt toilet på p-pladsen.

  Hvis du bliver bidt af Open Water – så kan du komme med på holdet efter sommerferien, der starter dem 3. august samme sted.

  Hvis du har spørgsmål til undervisningen, så kontakt Malene på tlf. 22 45 04 49.

  LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark


  Praktisk info

  Praktisk:
  Den første gang mødes vi omklædt 15 min. før på P-pladsen - helt ovre til venstre. De følgende gange går du selv ned til stranden ved Mosede Fort til mødetid.
  Nummer
  26221611 - Open Water x 3 motionssvømning i havet i uge 26, kl. 10
  Første mødegang
  mandag den 27.06.22 kl. 10:00 - 11:00
  Undervisere
  Adresse

  Mosede Fort, Mosede Strandvej 87 A, 2670 Greve

  Se på kort

  Mødegange
  3
  Pris
  Almen
  DKK 275,00
  mandag den 27.06.22

  Kl. 10:00 - 11:00

  Malene Asmussen

  Mosede Strandvej 87 A, 2670 (Stranden mellem molerne)

  Se på kort

  onsdag den 29.06.22

  Kl. 10:00 - 11:00

  Malene Asmussen

  Mosede Strandvej 87 A, 2670 (Stranden mellem molerne)

  Se på kort

  fredag den 01.07.22

  Kl. 10:00 - 11:00

  Malene Asmussen

  Mosede Strandvej 87 A, 2670 (Stranden mellem molerne)

  Se på kort