• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

  )

Morgenyoga på stranden kl. 8.15 - 3 x i aug. med Ditte Hørmark

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

Start dagen med sund og selvkærlig morgenyoga på stranden – og væk blidt og roligt din naturlige energi, styrke og ro. Det er fantastisk at dyrke morgenyoga på stranden. Alle sanser skærpes på en helt særlig måde, og både yogaen og det at opholde sig i naturen har en healende indvirkning på både krop og sjæl. 

Morgenyoga på stranden består af blide stræk og bevægelser, skønne yogafolw, styrkende stillinger og meditation. Der vil være fokus på dit åndedræt, din balance og kropsbevidsthed.

Yogaen løsner op for overflødige spændinger så vel fysiske som mentalte og gør dig samtidig stærkere, mere smidig og bevægelig. Mange oplever at fx rygsmerter, hovedpine og andre skavanker mindskes eller helt forsvinder.

Morgenyoga på stranden hjælpe dig til at bevare din indre ro, styrke og balance og gir dig de bedste betingelser for en god start på dagen.

Der undervises af en dygtig og erfaren yogalærer, der tager individuelle hensyn og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne.

Hvem kan deltage:
Alle kan være med – men kendskab til yoga vil være en fordel, da vi vil lave let udfordrende yogaflows og stræk. Se inspirationsvideoen her.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, så ring eller skriv til yogalærer Ditte Hørmark på tlf.: 27286013 eller ditteh@email.dk

Kom i behageligt tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i.

Medbring: yogamåtte, et tæppe, et yogabælte og evt. yogablokke (yogablokke og bælte kan købes hos undervisere) - og tag badetøj og håndklæde med hvis du vil i bølgen blå bagefter. 

Som udgangspunkt er vi altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin aller værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så modtager du i stedet et link til en trænings-video, så du kan lave din træning derhjemme. Men sørg for at være klædt på til træning i alt slags vejr.

Nummer
46212409 - Morgenyoga på stranden kl. 8.15 - 3 x i aug. med Ditte Hørmark
Første mødegang
torsdag den 12.08.21 kl. 08:15 - 09:00
Undervisere
Adresse

Køge Nordstrand/Marinaen, Bådehavnen v/ p-plads, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 150,00
torsdag den 12.08.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort

torsdag den 19.08.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort

torsdag den 26.08.21

Kl. 08:15 - 09:00

Ditte Hørmark

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Stranden)

Se på kort