• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

  )

Morgenyoga og funktionel træning i Lovparken med Ditte Hørmark

- kom frisk med ud og få gang i kroppen

Nåede du ikke at få tilmeldt dig - så kan du stadig nå det, selv om vi er gået i gang.
Findes der nogen bedre start på dagen end morgenyoga med puls i det fri? Mærke solen, vinden og den friske luft, mens du vækker, strækker og styrker hele kroppen. Bare det at opholde sig i naturen er healende i sig selv. Når du så samtidig får pulsen op, bevæger og strækker kroppen, er det dobbelt op på både mental og fysisk velvære. Whats not to like?

Med morgenyoga og funktionel træning i det fri vil du gradvis blive stærkere, mere smidig, forbedre din balance, dit åndedræt og din bevægelsesfrihed. Du vil få styrket dine sanser, dit nærvær og din kropsbevidsthed. I træningen vil vi bruge naturen og de ting der er omkring os, fx træer, bænke, pæle m.v. Morgenyoga og funktionel træning gir dig de bedste betingelser for en god start på dagen.

Holdet er for alle mænd såvel som kvinder, der har lyst til at starte dagen med yoga og puls træning i det fri. Du behøver ingen andre forudsætninger end dem du allerede har. Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i - og som passer til vejret.

Medbring yogamåtte og et tæppe.

Som udgangspunkt er vi altid ude, men hvis vejret skulle vise sig fra sin værste side med fx. meget regn, torden, storm o.l., så modtager du i stedet et link til en trænings-video, så du kan lave din træning derhjemme. Men sørg for at være klædt på til træning i alt slags vejr.

Andre siger om udendørs-yoga med Ditte:

'Ved udendørs yoga får man på en eller anden måde ro i sindet. Det at mærke og høre naturen samtidig med at man laver yoga er skønt og giver god energi og godt humør. Før jeg startede havde jeg lidt svært ved at forestille mig hvordan det kunne lade sig gøre i det fri, men jeg må sige, at det giver noget helt andet at være ude i den friske luft under åben himmel. Ditte er god til at vi får rørt hele kroppen og hun har et dejligt roligt stemmeleje og et venligt og imødekommende sind, meget behagelig instruktør.

Hilsen Anni'

Nummer
4621190 - Morgenyoga og funktionel træning i Lovparken med Ditte Hørmark
Første mødegang
mandag den 17.05.21 kl. 08:15 - 09:15
Undervisere
Adresse

Lovparken i Køge, Sankt Gertrudsstræde (p-plads), 4600 Køge ()

Se på kort

Mødegange
6
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 132,00 395,00
mandag den 17.05.21
Er blevet afholdt
mandag den 31.05.21
Er blevet afholdt
mandag den 07.06.21
Er blevet afholdt
mandag den 14.06.21
Er blevet afholdt
mandag den 21.06.21

Kl. 08:15 - 09:15

Ditte Hørmark

Sankt Gertrudsstræde (p-plads), 4600

Se på kort

mandag den 28.06.21

Kl. 08:15 - 09:15

Ditte Hørmark

Sankt Gertrudsstræde (p-plads), 4600

Se på kort