• Michael Arvedlund
    Michael Arvedlund har i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige år års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Vietnamesisk og Singapore mad - workshop

- lær at lave lækker vietnamesisk mad

Tag med på en rejse igennem det autentiske vietnamesiske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år med stor begejstring har lavet mad til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi.

Adskillige år års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Sammen laver vi de to kendte asiatiske og farvestrålende signaturretter Vietnamesisk pho suppe og Singapore nudler. Singapore nudler er en kinesisk opfindelse. En velsmagende ret med ris vermicelli, karry, grøntsager, røræg og kød, oftest kylling, oksekød, eller svinekød og rejer. Pho er Vietnams nationalret - en supperet bestående af bouillon, risnudler, krydderurter og kød - normalt oksekød - nogle gange kylling.

Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.

...

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.

Du bedes tage to viskestykker og en køkkenkniv med, da der ikke altid nok køkkenknive.

Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.

Nummer
40232209 - Vietnamesisk og Singapore mad - workshop
Første mødegang
søndag den 19.11.23 kl. 12:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Klostermarksskolen, Kongebakken 19, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 650,00
søndag den 19.11.23

Kl. 12:00 - 17:00

Michael Arvedlund

Kongebakken 19, 4000 (Køkken)

Se på kort