• Michael Arvedlund
    Michael Arvedlund har i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige år års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Thailandsk mad - workshop

- lær at lave lækker thailandsk mad

Tag med på en rejse igennem det autentiske thailandske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi.

Adskillige års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Det thailandske køkken er blevet et af de ikoniske verdenskøkkener. Retter og ingredienser fra gadekøkkenerne har fundet vej til hele kloden, og thailandske restauranter – i og uden for oprindelseslandet – stormer op ad listerne over verdens bedste.

Det thailandske køkken bygger generelt set på friske råvarer, ekstremt smagfulde ingredienser og ikke mindst et eksotisk væld af forskellige dufte. De fleste retter i Thailand består af ris, nudler, kød og grøntsager, og er sammensat af sure, søde, salte og stærke smage – ofte med et twist af koriander.

På kurset skal vi lave:
• Pad thai – stegte nudler med rejer og æg
• Khao Kha Mu – Tai ris med basilikum og gris
• Khao Niao Mamuang – kokosnødderis med mango.

Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.

...

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.

Du bedes tage to viskestykker og en køkkenkniv med, da der ikke altid nok køkkenknive.

Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.

Nummer
40232208 - Thailandsk mad - workshop
Første mødegang
søndag den 29.10.23 kl. 12:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Klostermarksskolen, Kongebakken 19, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 650,00
søndag den 29.10.23

Kl. 12:00 - 17:00

Michael Arvedlund

Kongebakken 19, 4000 (Køkken)

Se på kort