• Liv Teilmann Nielsen
    Liv er professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Hun brænder for sundhedsfremmende undervisning, er kreativ og opdateret på nye madtrends.

    Liv finder glæde ved at tilrettelægge forløb og undervise forskellige målgrupper. På sine hold indtænker hun foruden kompetencer i madlavning også altid sundhed, ny læring og fællesskab.

    Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte Liv på mail: livteilmann@gmail.com

Kikærternes Verden - workshop

Kikærter kan meget mere end humus og falafel.

På dette kursus hører du om kikærternes verden, og vi skal lave gryderetter, salater, snacks, brød og desserter med hele kikærter, som vi kender dem, men også med kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen, aquafaba, som til nogle opskrifter, kan bruges på lige fod med æg.

Vi slutter madlavningen af med at spise en stor, fælles buffet med en masse spændende retter med bælgfrugter.
..................

Se også Livs andre workshops:

Bælgfrugternes Verden - workshop
Torsdag den 07.09.23 kl. 17:00 - 20:30 i Roskilde

Bønnernes Verden - workshop
Torsdag den 16.11.23 kl. 18:00 - 21:30 i Roskilde

..................

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

Praktisk info

Der er en matererialeudgift på 90 kr. pr person, der afregnes til kursusleder på dagen. Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.
Nummer
40232206 - Kikærternes Verden - workshop
Første mødegang
tirsdag den 31.10.23 kl. 18:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 325,00
tirsdag den 31.10.23

Kl. 18:00 - 21:30

Liv Teilmann Nielsen

Hyrdehøj 3, 4000 (Køkken)

Se på kort