LOF Kursuscenter Øst
Greve - Køge - Ringsted - Roskilde - Solrød
LOF på FacebookKom og få en spændende introduktion til det spændende japanske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad i professionelt og privat regi.
Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.
Du lærer hvordan ægte Japansk mad laves med de rigtige krydderier og råvarer samt hvordan de forberedes, som i deres oprindelseslande.
Det klassiske japanske køkken er sundt, æstetisk og velsmagende. Derudover er det karakteristisk, at der arbejdes med tilstedeværelse og dyrkelse af den femte grundsmag, umami. Umami kan populært karakteriseres som ”den gode smag”, men det er også en smag, der kan fremdyrkes i grøntsager med den rette tilberedning.
På kurset skal vi lave:
- Spicy Ramen
- Maki- og nigiri sushi
- Black sushi maki ruller
Prisen er inklusiv råvarer, ekskl. drikkevarer.
...
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses
LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus
Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.
Du bedes tage to viskestykker og en køkkenkniv med, da der ikke altid nok køkkenknive.
Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.
Klostermarksskolen, Kongebakken 19, 4000 Roskilde