• Michael Arvedlund
    Michael Arvedlund har i over 30 år har lavet mad til private, til foreninger og diverse kurser i professionelt og privat regi. Adskillige år års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Japansk mad - workshop

- lær at lave lækker japansk mad

Kom og få en spændende introduktion til det spændende japanske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år har lavet mad i professionelt og privat regi.

Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels viden om og interesse for asiatisk mad.

Du lærer hvordan ægte Japansk mad laves med de rigtige krydderier og råvarer samt hvordan de forberedes, som i deres oprindelseslande.

Det klassiske japanske køkken er sundt, æstetisk og velsmagende. Derudover er det karakteristisk, at der arbejdes med tilstedeværelse og dyrkelse af den femte grundsmag, umami. Umami kan populært karakteriseres som ”den gode smag”, men det er også en smag, der kan fremdyrkes i grøntsager med den rette tilberedning.

På kurset skal vi lave:
- Spicy Ramen
- Maki- og nigiri sushi
- Black sushi maki ruller

Prisen er inklusiv råvarer, ekskl. drikkevarer.

...

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Prisen er inklusiv råvare, ekskl. drikkevarer.

Du bedes tage to viskestykker og en køkkenkniv med, da der ikke altid nok køkkenknive.

Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.

Nummer
40232210 - Japansk mad - workshop
Første mødegang
søndag den 03.12.23 kl. 12:00 - 17:00
Undervisere
Adresse

Klostermarksskolen, Kongebakken 19, 4000 Roskilde

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 695,00
søndag den 03.12.23

Kl. 12:00 - 17:00

Michael Arvedlund

Kongebakken 19, 4000 (Køkken)

Se på kort