Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop

    - lær at lave dine egne lækre fyldte cholokader

    Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel.

    Der laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader.

    Man får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter. Alt der fremstilles i løbet af dagen deles, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem. Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige og humoristiske instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.

    Kursusleder er biavler og tidligere højskolelærer.


    .......................................

    Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

    Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under masterclasses

    LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus


    Praktisk info

    Der er en materialeudgift på 165 kr. pr. person, der afregnes med kursusleder på dagen. Kursusleder har alt materiale med til workshoppen/kurset.
    Nummer
    46232208 - Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. - lørdagsworkshop
    Første mødegang
    lørdag den 04.11.23 kl. 10:00 - 14:30
    Undervisere
    Adresse

    Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 350,00
    lørdag den 04.11.23

    Kl. 10:00 - 14:30

    Niels Hvenegaard

    Norsvej 2, 4600 (Skolekøkken)

    Se på kort