• Ditte Hørmark

  Ditte Hørmark, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.

  Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.

  Uddannelse/r:
  Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh.
  Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse.
  International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør.
  Uddannet skuespiller i London.

Sommeryoga challenge, aug. med Ditte Hørmark

- yoga for krop og sind

Har du lyst til at bevæge dig ind i yogaens lidt mere udfordrende og styrkekravende stillinger - så er holdet her noget for dig.

Gennem livgivende vejrtrækning, styrkende flow, krævende balancer og dybe stræk - vil du gradvist blive stærkere, mere smidig og forbedre din kondition.
Samtidig vil du løsne op for overflødige spændinger, øge dit nærvær og din indre ro.

Gennem yogaen får du kontakt til dig selv, din krop, dit sind og dit åndedræt. Du får bedre balance, mere overskud og større bevægelsesfrihed. Mange oplever at fx rygsmerter, hovedpine og andre skavanker mindskes eller helt forsvinder. Andre oplever at de pludselig og umærkeligt bliver bedre til at løbe, padle kajak eller lignende.

Selv glæder jeg mig meget til det her morgen-yoga-hold, og jeg vil rigtig gerne ha dig med. Det bliver både meditativt, sjovt og legende - og med en kærlig og koncentreret fordybelse.

Holdet forsætter i efteråret, hvor du kan tilmelde dig et længere forløb. Så lige nu har du chancen for at afprøve om holdet her er noget for dig - med 4 sommermorgener i yogaens tegn.

Hvordan ved jeg om morgen yoga challenge er noget for mig?
Hvis du synes at det er sjovt at “slippe din indre yogi fri”, forfine din yoga teknik og dykke ned i de lidt mere kravende stillinger, stræk og vejrtrækningsteknikker, - så er der stor chance for, at holdet her er noget for dig.

Yoga erfaring er en fordel - men det kan også være, at du har dyrket en anden form fx dans eller gymnastik før. Alle som er klar til lidt mere styrke- og smidigheds-kravende yoga er velkommende.

Hvad skal jeg have med?
Medbring yogamåtte og et til to tæpper. Har du selv et yogabælte og/eller to yoga blokke, så medbring også det - ellers kan du låne bælte og blokke af mig.

Nummer
46222412 - Sommeryoga challenge, aug. med Ditte Hørmark
Første mødegang
tirsdag den 02.08.22 kl. 08:15 - 09:45
Undervisere
Adresse

Foredragssalen, Ølby, Ølby Centret 55, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
4
Pris
Almen
DKK 395,00
tirsdag den 02.08.22

Kl. 08:15 - 09:45

Ditte Hørmark

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

tirsdag den 09.08.22

Kl. 08:15 - 09:45

Ditte Hørmark

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

tirsdag den 16.08.22

Kl. 08:15 - 09:45

Ditte Hørmark

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

tirsdag den 23.08.22

Kl. 08:15 - 09:45

Ditte Hørmark

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort