Tilskæringsweekend III - lav dine egne unikke mønstre m/k

  - med egen grundforme kan du skabe mønstre, der passer til DIN krop

  Denne weekend lærer du at lave varianter ud fra de grundforme, som du tidligere har lavet på et af de to tidligere weekendkurser. Derfor er det også en forudsætning, at du har deltaget på et eller begge kurser - eller tidligere har lært at lave grundmønstre - og har dit eget - som du kan bruge som udgangspunkt.

  Det er vigtigt, at du lærer hvordan principperne er i tilskæring, og fx hvordan du kan bruge og variere indsnit, lave skæringer, flytte sømme, lægge vidde og tillægsvidde ind i et mønster. Du laver også at lave en krave og et revers.

  Denne weekend arbejder vi kun med dine varianter i 1/4 størrelse. Denne grundlæggende viden kan du derefter bruge på dine mønstre i fuld størrelse. Når weekenden er slut, så har du skabt en række varianter af dine grundmønstre, der er på A4-papir, og du kan have i en mappe. På den måde kan du altid tage mappen frem, og se hvordan du kan variere dine mønstre, uanset hvad du gerne vil lave. Den viden vil også være en stor fordel, næste gang du skal tilrette et færdigt mønster.

  Medbring: A4 papir, en stiftblyant/spidset blyant, viskelæder, ca. 30 cm lineal, papirsaks, mappe og plastiklommer. Vi har mønsterpapir i lokalet, som du kan bruge.

  Medbring også gerne din egen symaskine, så du ikke skal bruge energi på at lære en ny symaskine at kende. Har du ikke mulighed for at medbringe din egen symaskine, kan du låne en i håndarbejdslokalet. Vi har mønsterpapir i lokalet, som du kan bruge.

  Der vil være en samlet materialeudgift på ca. 300 kr. ialt, som deles mellem deltagerne.

  Husk også mad og drikke til hele dagen - begge dage.

  Max 8 deltagere.

  Nummer
  41221302 - Tilskæringsweekend III - lav dine egne unikke mønstre m/k
  Første mødegang
  lørdag den 07.05.22 kl. 10:00 - 16:30
  Undervisere
  Adresse

  Valdemarskolen, Skolegade 9, 4100 Ringsted

  Se på kort

  Mødegange
  2
  Pris
  Almen
  DKK 875,00
  lørdag den 07.05.22

  Kl. 10:00 - 16:30

  Bodil Sø

  Skolegade 9, 4100 (Håndarbejde lokale 113)

  Se på kort

  søndag den 08.05.22

  Kl. 10:00 - 16:30

  Bodil Sø

  Skolegade 9, 4100 (Håndarbejde lokale 113)

  Se på kort