• Michael Dyrberg
    Michael Dyrberg fik sit første professionelle spejlrefleks kamera som 18-årig, og har siden lavet billeder inden for de fleste fotografiske genrer. I dag koncentrerer han sig om mest om virksomheds- og profilfotos til websites og SoMe.

    Privat har Michael Dyrberg gennem de sidste 20 år fokuseret meget på motiver fra Køge Bugt og natur/landskabsfotografi og glæder sig til at dele ud af sine fotoerfaringer på disse gåture i naturen, sammen med andre fotointeresserede og naturelskere. Så der bør være rig lejlighed til at få stillet spørgsmål om kameraet og motiver.

Photo Walk - 7 km skøn tur i Køge-Stevns området

- Strøby Egede Havn, Klippinge Skov Strand, Magleby Skov, Spejderhytten, Køge Sønakke, Strøby Egede Havn

Er du vild med at fotografere og vandre. Så kom med på en skøn foto-vandretur i den skønneste natur sammen med den erfarne fotovandrer Michael Dyrberg. Denne dag går turen fra Strøby Havn, Klippinge Skov Strand, Magleby Skov, Spejderhytten, Køge Sønakke og tilbage til Strøby Havn.

Fra Strøby Havn, der ligger på den anden siden af Strøby Ladeplads, går vi langs vandet, gennem skoven, langs marker ud til spejderhytten, hvor vi holder et hvil og kan nyde medbragt kaffe, vand og evt. mad, inden vi returnerer til Strøby Havn. Turen tager 3-4 timer afhængigt af tempo.

Om turlederen:
Michael Dyrberg fik sit første professionelle spejlrefleks kamera som 18-årig, og har siden lavet billeder inden for de fleste fotografiske genrer. I dag koncentrerer han sig om mest om virksomheds- og profilfotos til websites og SoMe. Privat har han gennem de sidste 20 år fokuseret meget på motiver fra Køge Bugt og natur- og landskabsfotografi og glæder sig til at dele ud af sine fotoerfaringer på disse gåture i naturen, sammen med andre fotointeresserede og naturelskere. Så der bør være rig lejlighed til at få stillet spørgsmål om kameraet og motiver.

Om turene:
Turene er planlagt, så alle i almindelig god form kan deltage, og strækningerne varierer fra ca. 7-9 km. i rimeligt fladt terræn.

Hvad skal man have med:
Gode vandresko/støvler og fornuftigt tøj. Vi tjekker vejret, men kan jo blive snydt af en byge. Vand og evt. madpakke og lidt kaffe. Dit foretrukne kamera uanset fabrikat og størrelse. Der er som nævnt god mulighed for at få gode råd og tips til bedre billeder. Vil du ikke fotografere, så er det også OK, og du kan bare nyde naturen og fællesskabet.

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark - også i weekender. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark og weekendkursus
Praktisk info

Mødested: Strøby Havn kl. 10.30.
Nummer
46221904 - Photo Walk - 7 km skøn tur i Køge-Stevns området
Første mødegang
lørdag den 04.06.22 kl. 10:30 - 14:30
Undervisere
Adresse

Strøby Havn,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 185,00
lørdag den 04.06.22

Kl. 10:30 - 14:30

Michael Dyrberg