• Rosabel Sommerlys
    Udover at være Qi Gong instruktør er jeg uddannet psykolog og traumeterapeut og har speciale indenfor sundhedspsykologi, neuropsykologi og stress. Jeg har forsket i stress og effekten af forskellige stressbehandlingsprogrammer og har arbejdet med behandling af stress- og depressionspatienter i flere år.

    I 2012 blev jeg påkørt bagfra og fik en alvorlig piskesmældsskade og hjernerystelse, som medførte voldsomme smerter og total funktionstab både fysisk og kognitivt. Heldigvis fik jeg kompetent genoptræning og senior Qi Gong efter Biyunmetoden, som jeg underviser i på det hensynstagende hold, fik mig ud af smertehelvedet og forbedrede min livskvalitet i en sådan grad, at det blev min mission at anvende min viden om Qi Gongs helbredende virkning til at hjælpe andre, der oplever fysisk og/eller psykisk smerte. Dette har jeg gjort i snart 5 år nu.

    Både min faglige baggrund og mine personlige erfaringer medfører, at du hos mig vil møde dyb respekt, omsorg og forståelse for din situation (stress, smerter, lidelse, sygdom) og vil møde kompetent forståelse og håndtering af de følelser, tanker og stress, som naturligt følger al ubalance, sygdomme og smerter.

    Har du nogen spørgsmål til mit hensynstagende hold i Qi Gong, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 22 32 84 22 eller email: rosabel.sommerlys@outlook.com

    De kærligste hilsner fra Rosabel

Qi Gong - boost dit velvære, hensyntagende

- vejen til mere energi, indre ro og balance

QI GONG - HENSYNSTAGENDE
Lider du af smerter eller stress og har brug for metoder til at skabe mere energi, indre ro og balance - så kan Qi Gong være svaret! Qi Gong er en effektiv metode til at genoplade, afgifte og løfte dit humør naturligt.

Underviser Rosabel Sommerlys er Qi Gong instruktør samt uddannet psykolog og traumeterapeut med speciale indenfor sundhedspsykologi, neuropsykologi og stress. Efter et biluheld i 2012, der medførte voldsomme smerter og total funktionstab både fysisk og kognitivt, har Rosabel Sommerlys benyttet Qi Gong til at forbedre sin livskvalitet. Nu underviser Rosabel i Qi Gong for at hjælpe andre. Læs mere om dette under info om Rosabel Sommerlys.

Qi Gong skaber mere energi, indre ro og balance og er effektiv til afhjælpning af stress, depression, smerter og spændinger og har bl.a. vist positiv effekt ved piskesmældsskader, hjernerystelse, Parkinson, leddegigt og fibromyalgi.
Qi Gong er kinesisk helsegymnastik og mindfulness i bevægelse og bygger på læren om energi- og energibaner ligesom fx akupunktur og zoneterapi. Med enkle, bløde bevægelser stimulerer vi dine energibaner og skaber flow, mere energi og balance og styrker din livskraft. Qi Gong gavner dig ikke kun fysisk, men også følelsesmæssigt og mentalt og er en kraftfuld metode til større livskvalitet.
Det er et hensynstagende hold, hvor der tages individuelt hensyn til symptomer, smerter, nedsat bevægelighed og træthed. Alle symptomer og smerter bliver mødt med respekt i et trygt og empatisk rum.

På dette hold starter vi hver gang med en kort statussamtale, hvor underviser Rosabel hører, hvordan I hver især har det, og ud fra denne status tilrettelægger Rosabel jeres individuelle træning. Efter statussamtalen laves en afspænding af kroppen for at skabe de bedste forudsætninger for at modtage Qi Gong træningens positive helbredseffekter, og vi afslutter med en meditation for at give din krop ro til at integrere og stadfæste de igangsatte helbredsprocesser fra træningen.

Tag løst afslappet tøj på. Medbring en yogamåtte, de puder/tæpper du har brug for (fx. under nakke eller knæ), et tæppe og en flaske med vand.

OBS! Billedet for dette hold på hjemmesiden er ikke retvisende, da dette er et hensyntagende hold, og deltagerne derfor ikke vil blive bedt om at stå i udfordrende stillinger, som de ikke er parate til.

Ved første undervisningsgang får du udleveret et kompendium, der beskriver Qi Gong formen, som du lærer på dette hold, nemlig den medicinske senior Qi Gong efter Biyunmetoden. I kompendiet er der ligeledes en beskrivelse og illustration af de enkelte øvelser i serien. Der vil være en udgift på 15 kr til dette kompendium.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren, Rosabel Sommerlys, på tlf: 22 32 84 22 eller email: rosabel.sommerlys@outlook.com

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“Et kursus der tager imod dig som du er. Du bliver lyttet til, troet på og værdsat. Jeg er blevet beriget med værktøjer, jeg stadig bruger i min hverdag. Værktøjer som jeg ikke ville finde andet sted. Hver gang er jeg gået der fra med en dybere indsigt og mere energi. Jeg ville ikke være der hvor jeg er idag, hvis jeg ikke havde deltaget.”

Kvinde, 35 år, stressramt og dertil smerter, spændinger og hovedpine.
“Der er tryghed, åbenhed og kærlighed”

Kvinde, 53 år med slidegigt, knogleskørhed og ny hofte.
“Det er et hold, der har plads til alle. Der bliver taget meget hensyn til den enkelte”
Kvinde, 61 år med senfølger efter hjernerystelse og sandsynlig sclerose.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.
Nummer
46222420 - Qi Gong - boost dit velvære, hensyntagende
Første mødegang
onsdag den 14.09.22 kl. 13:00 - 15:30
Undervisere
Adresse

Foredragssalen, Ølby, Ølby Centret 55, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
11
Ny pris (hold er startet)
Hensyntagende
DKK 1335,00 1835,00
onsdag den 14.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 21.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 28.09.22
Er blevet afholdt
onsdag den 05.10.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 12.10.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 26.10.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 02.11.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 09.11.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 16.11.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 23.11.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort

onsdag den 30.11.22

Kl. 13:00 - 15:30

Rosabel Sommerlys

Ølby Centret 55, 4600 (1. sal, Foredragssal)

Se på kort