Med Morten Dahlin på Christiansborg - efterårsferien

- Oplev på 'Borgen' på en anderledes måde end du plejer

Oplev på 'Borgen' på en anderledes måde end du plejer sammen med folketingsmedlem Morten Dahlin (V), der bor i Greve og er opstillet i Køge-Lejre Kredsen.

I uge 42, hvor det er efterårsferie mange steder, så kan du opleve den unge MF’er Morten Dahlin tage os med på en anderledes tur på Christiansborg. Hør hvordan han har oplevet at blive valgt ind som folketingsmedlem på ’Borgen’ og være ung i en gammel institution med officielle rammer, pligter, traditioner og masser af sagte - og usagte - regler.

Morten viser rundt og fortæller om det vigtigste – og det hemmeligste – i hvert fald det, som han godt må videregive. Du kommer til at høre historier, set i en ung mands perspektiv, og hvad der måske er meget anderledes og overraskende end Mortens forestillinger om at være folketingskandidat. Og så er der sikkert også nogle gode historier i ærmet om nogle af de andre folketingskolleger og måske også om pressen.

Glæd dig til en 'ung tur' i en gammel institution. Se mere om Folketinget HER.

Max 30 deltagere.

Angående sikkerhedsforholdene, er det sådan, at alle gæster bliver scannet (ligesom man kender det fra lufthavnen m.v.), så det skal man lige sætte 15-30 min af til.

Praktisk info

OBS! Mødetid 30 min før kl. 10.30), da vi skal igennem sikkerhedstjek. Vi mødes ved indgangen for besøgende til Christiansborg (til højre for den store trappe). 
Nummer
46232900 - Med Morten Dahlin på Christiansborg - efterårsferien
Første mødegang
onsdag den 18.10.23 kl. 11:00 - 12:00
Adresse

Folketinget/Christiansborg,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
onsdag den 18.10.23

Kl. 11:00 - 12:00

Morten Dahlin

1240

Se på kort