• Isa Hartvig
    Jeg er uddannet doula og ammevejleder. Derudover har jeg taget et ekstra kursus i rebozo. Der er vigtigt for mig at komme med evidensbaseret viden, så du/I kan træffe de rette valg for jer, under fødsel og i forbindelse med amning.

    Min mission som doula er at støtte dig/jer så i kan finde den rette vej i forældreskabet. Mit hjerte brænder for at støtte og vejlede gravide og nybagte forældre så de står stærkt i deres egne beslutninger.

Ammeforberedelse

Amning er et håndværk, som skal læres og kræver øvelse. Ikke to ammeforløb er ens, fordi børn ikke er ens og kvinder ikke er ens. Derfor kan forberedelse være en god ting, så når baby kommer, ved man, hvad der kan være en god idé at være opmærksom på og hvordan man kan løse det. Når kurset er overstået skulle du gerne have en følelse af, at selvom amning for nogle er svært, så har du nogle konkrete værktøjer at arbejde med og ved, hvor du kan søge hjælp, hvis det hele ikke går efter planen.

De emner vi kommer igennem på kurset vil være: Amningens fordele, etablering, hud mod hud, ammestillinger, de mest almindelige problemer og hvordan de potentielt løses, alternativer.

......................................

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus


Praktisk info

Medbring vand og evt. en pude at sidde på.
Nummer
26231903 - Ammeforberedelse
Første mødegang
lørdag den 28.01.23 kl. 11:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 297,00
lørdag den 28.01.23

Kl. 11:00 - 14:00

Isa Hartvig

Olsbæk Strandvej 43, 2670 (Karnappen )

Se på kort