• Isa Hartvig
    Som doula og ammevejleder, er det vigtigt at videregive evidensbaseret viden så du kan træffe de rigtige valg for dig. Uanset om det er amning eller flaske eller noget derimellem. Det vigtigste er at du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig. Mit hjerte brænder for, at du finder den rigtige vej i dit moderskab.

Ammeforberedelse

Amning er et håndværk, som skal læres og kræver øvelse. Ikke to ammeforløb er ens, fordi børn ikke er ens og kvinder ikke er ens. Derfor kan forberedelse være en god ting, så når baby kommer, ved man, hvad der kan være en god idé at være opmærksom på og hvordan man kan løse det. Når kurset er overstået skulle du gerne have en følelse af, at selvom amning for nogle er svært, så har du nogle konkrete værktøjer at arbejde med og ved, hvor du kan søge hjælp, hvis det hele ikke går efter planen.

De emner vi kommer igennem på kurset vil være: Amningens fordele, etablering, hud mod hud, ammestillinger, de mest almindelige problemer og hvordan de potentielt løses, alternativer.


Praktisk info

Medbring vand og evt. en pude at sidde på.
Nummer
26222904 - Ammeforberedelse
Første mødegang
lørdag den 29.10.22 kl. 11:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 297,00
lørdag den 29.10.22

Kl. 11:00 - 14:00

Isa Hartvig

Olsbæk Strandvej 43, 2670 (Karnappen )

Se på kort